Erkin Delikanlı: “Otobüsçü esnafının eyleminin adresi Beştepe olmalıydı”

Demokrat Parti Ankara İl Başkanı Erkin Delikanlı, fiyat artışı talebiyle bir günlüğüne hizmetleri durduran otobüsçü esnafının belediye önünde değil asıl Beştepe’de eylem yapması gerektiğini söyledi. Delikanlı, "Eylemin adresi yanlıştı. Adres Beştepe olmalıydı.” dedi.
Ankara Masası
|
01 Nisan 2022, Cuma - 21:59
Erkin Delikanlı: “Otobüsçü esnafının eyleminin adresi Beştepe olmalıydı”

Erkin Delikanlı, Ankara Masası canlı yayınında Genel Yayın Yönetmeni Fatih Atik’in sorularını yanıtladı.

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan’ın otobüsçü esnafın eylemini Mansur Yavaş tarafından hazırlanan bir kumpas olduğu yönündeki sözlerine tepki gösteren Delikanlı, "Hakan Han Özcan bunu gerçekten dememiştir diye düşünüyorum.” Şeklinde konuştu.

“Benzinin fiyatını Büyükşehir Belediyesi mi artırdı?”

Delikanlı şunları söyledi:

“ Mazotu bugün 23-24 lira bandına dayandıracaksınız, ham madde ve girdi maliyetlerini artıracaksınız, asgari ücreti artıracaksınız , insanların sürdürülebilir olan tüm teknik bakım hizmetlerinin fiyatlarını artıracaksınız ya da yedek parça fiyatının artmasına sebep olacaksınız , bunlara sebep olan iktidarın Ankara il başkanı olarak bunları söyleyemezsiniz böyle bir şey yok. Bu nasıl kumpas olacak? Benzinin fiyatını Büyükşehir Belediyesi mi artırdı? Yedek parçanın fiyatını Mansur Bey mi artırdı? Ya da buna benzer giderleri, toplu taşıma hizmeti veren arkadaşların bugünkü konuma gelmesi hükümetin ta kendisi değildir de kimdir?”

“Kontak kapatma eyleminin adresi Beştepe olmalıydı”

“Kutuplaştıran, ayrıştıran söylemler gene bunlar. Sonuna kadar hak veriyorum eyleme. Olması da gerekiyordu, doğruydu da… Sadece oradaki adres yanlıştı. Yani birileri kumpas yaptıysa onlar yönlendirmiştir diye düşünüyorum. Alım gücünün düşmesi, maliyetlerin artmasının sebebi Mansur Yavaş değil. Mansur Yavaş yine onları da olumlu karşıladı ve üstüne de süreci çözdü. Eylemin adresi yanlıştı. Adres Beştepe olmalıydı.”


http://www.ankaramasasi.com/haber/1404023/erkin-delikanli-otobuscu-esnafinin-eyleminin-adresi-bestepe-olmaliydi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.