Pursaklar'da bulunan fırınlara denetim

Pursaklar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve İlçe Tarım Müdürlüğü ekipleri, fırınlarda hijyen ve gramaj denetimleri gerçekleştirdi.
Ecem Çetin
|
05 Nisan 2022, Salı - 12:49
Pursaklar'da bulunan fırınlara denetim

On bir ayın sultanı Ramazan geldi. 

Ramazan ayının vazgeçilmez sofralarını taçlandıran ünlü mamuller masadaki yerini alıyor. 

Bu kapsamda Pursaklar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, İlçe Tarım Müdürlüğü ekipleri iş birliğinde vatandaşların temel besin kaynaklarının başında gelen unlu mamullerde gramaj ve hijyen kurallarına yönelik denetim gerçekleştirdi 

İlçede toplum ve insan sağlığını tehdit edebilecek unsurları ortadan kaldırmak ve halk sağlığını korumak amacıyla çalışmalarını sürdüren zabıta ekipleri, denetimlerde girdikleri ekmek ve fırın satış noktalarında önce ekmeğin gramajını kontrol edip, ardından hijyen koşullarını titizlikle inceledi.

En hassas konularımızdan biri

Ramazan ayının başlamasıyla birlikte fırınlarda hijyen ve gramaj denetimlerine başladıklarını belirten Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, "Hemşehrilerimizin sağlıkla ve güvenle ekmek tüketmeleri bizim en hassas konularımızın başında geliyor. Bu amaç doğrultusunda Zabıta Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz ve İlçe Tarım Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçemizde faaliyet gösteren fırın ve unlu mamullerin satış noktalarında gramaj ve hijyen denetimleri gerçekleştirdi. Birçok alanda olduğu gibi Ramazan ayı boyunca fırın denetimlerini aralıksız olarak sürdürmeye devam edeceğiz" ifadelerine yer verdi. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/1409796/pursaklarda-bulunan-firinlara-denetim
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.