İYİ Parti'de istifalar devam ediyor

İYİ Parti'nin Kayseri ilçe yöneticilerinden Hasan Mert Çakmak, partisinden istifa ettiğini açıkladı. Çakmak, istifa açıklamasında partinin ilkelerinden ve çizgisinden ayrıldığını, liyakatsizlik sorunlarıyla karşı karşıya kaldığını belirtti. İstifa nedenlerini dile getiren Çakmak, partiden ayrılma kararını milletin umudu olma özelliğini yitiren İYİ Parti'ye yönelik bir tepki olarak açıkladı.
Afife Kaya
|
28 Nisan 2024, Pazar - 23:34
İYİ Parti'de istifalar devam ediyor

İYİ Parti'nin Kayseri ilçe yöneticilerinden Hasan Mert Çakmak, partisinden istifa ettiğini açıkladı. Çakmak'ın istifa gerekçeleri arasında, parti içinde yaşanan liyakatsizlik sorunlarına dikkat çektiği öğrenildi.

Hasan Mert Çakmak, yaptığı açıklamada, "İYİ Parti'nin ilkelerinden ve çizgisinden ayrıldığını, liyakatsizlik sorunları ile karşı karşıya kaldığını gözlemledim. Bu sebeplerden dolayı, milletimizin umudu olma özelliğini yitiren İYİ Parti'den istifa etme kararı aldım" ifadelerine yer verdi.

Hasan Mert Çakmak, açıklamasında ayrıca şunları kaydetti: "2018 yılının başlarında, Türkiye siyaset sahnesinde yeni bir umut olarak doğan İYİ Parti, pek çok vatandaşın ve siyasi figürün ilgisini çekmişti. Ben de Hasan Mert Çakmak olarak, bu umut verici başlangıcın bir parçası olma niyetiyle, partimize katıldım ve o günden bu yana çeşitli görevler bulundum. Ancak bugün, üzülerek belirtmeliyim ki, İYİ Parti'nin ilkelerinden ve çizgisinden ayrıldığını, liyakatsizlik sorunları ile karşı karşıya kaldığını gözlemledim."

Hasan Mert Çakmak'ın istifasıyla ilgili olarak İYİ Parti yetkililerinden henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2135888/iyi-partide-istifalar-devam-ediyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.