Gelecek Partisi'nde devir teslim töreni

Gelecek Partisi Ankara İl Başkanlığında gerçekleşen devir teslim töreniyle Gülnur Hayran görevini Hakan Tokaç'a bıraktı.
Ecem Çetin
|
08 Nisan 2022, Cuma - 17:15
Gelecek Partisi'nde devir teslim töreni

Gelecek Partisi Ankara İl Başkanlığında görev değişimi yaşandı. Ankara İl Başkanı Gülnur Hayran görevini Hakan Tokaç’a devretti.

İl Başkanlığı binasında düzenlenen devir teslim törenine Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı- Siyasi İşler Başkanı Nedim Yamalı, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selim Temurci, Teşkilat Başkan Yardımcısı Ömer Ünal ve çok sayıda partili katıldı. 

"Şimdi yenilenme zamanı"

Bunun bir bayrak yarışını olduğunu belirten Gülnur Hayran, "Ankara İl Başkanlığımı 14 ay sizlerle birlikte yürüttüm. Çok badireli günlerimizde oldu, çok keyifli günlerimiz de oldu. Zaman zaman küstük, şakalaştık, ağladık, güldük ama bir takım olduk. Hepinizle çok gurur duyuyorum. Çok zor günleri birlikte atlattık. Şimdi yenilenme zamanı ama bu bir bayrak yarışı. "dedi. 

Hayran, "Yol arkadaşım, kurucu arkadaşım, hem beyefendiliği, hem siyasi deneyimi ile çok sevdiğim bir arkadaşıma görevi devir etmiş olmanın da mutluluğunu yaşıyorum. Sizleri de ona emanet etmiş olmaktan dolayı çok mutluyum. Benimle birlikte çalıştığınız şekilde, onunla da birlikte çalışacaksınız. Seferberlik ilan ettik Ankara'da. Topyekûn seçime hazır olup,  genel başkanımıza, partimize yakışır bir teşkilat olacağınıza eminim.Kendisine hayırlı olsun diyorum. Başarılar diliyorum. " ifadelerine yer verdi. 

"Hızlı bir şekilde sürece başlayacağız"

Hakan Tokaç ise ağır bir yükü omuzlarına yüklendiğini farkında olduğunu söyledi.

Tokaç, Gelecek Partisi'nin seçim için hazır olması gerektiğine vurgu yaparak "Her ne kadar 2023 diye seçim konuşulsa da her zaman için bir erken seçim ihtimalini gözeterek, bu teşkilatın yarın yapılacak herhangi bir seçime de hazırlıklı olması gerekiyor. Bu anlamda da yapacak çok işimiz var. Gülnur hanımın devrettiği yerden itibaren hızlı bir şekilde, yakın bir zamanda veya zamanında yapılacak herhangi bir seçimde hazır bir teşkilat olarak Ankara'yı Gelecek Partisi'nin yegane teşkilatlarından biri haline birlikte getireceğiz. Gülnur hanıma emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Hızlı bir şekilde sürece başlayacağız " dedi.

Devir teslim töreni, karşılıklı çiçek takdiminin ardından son buldu. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/1417461/gelecek-partisinde-devir-teslim-toreni
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.