Gelecek Partisi’nin cumhurbaşkanı adayı Ahmet Davutoğlu

Gelecek Partisi Ankara İl Başkanlığı, genel başkanları Ahmet Davutoğlu’nun 6’lı masanın cumhurbaşkanı adayı olması için kampanya başlattı.
Mevlüt Peker
|
17 Ağustos 2022, Çarşamba - 13:28
Gelecek Partisi’nin cumhurbaşkanı adayı Ahmet Davutoğlu

“Dürüst Adam Gelecek” mottosuyla Gelecek Partisi Ankara İl Başkanlığı tarafından başlatılan ve liderleri Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun cumhurbaşkanı adaylığı üzerinde ittifak oluşturulmasının hedeflendiği kampanya kapsamında Ankaralılara “Gelecek Partisi Ankara İl Başkanı Hakan Tokaç” imzalı hazırlanan kampanya mektubu gönderildi.

Mektupta Ankara İl Başkanı Hakan Tokaç, seçimin millet iradesinin ifade olduğunun altını çizerek, ülkede yaşanan temel sorunların nihai çözümünün seçmenin önüne gelecek sandıkta olduğunu vurguladı.

Ankaralı seçmeni Gelecek Partisi’nde görmek istediklerini belirten Hakan Tokaç, seçmenden maddi ve manevi destek talebinde bulundu.

Hakan Tokaç imzalı mektupta şu ifadeler yer aldı:

“Dürüstlüğü ile hafızalara yer etmiş Genel Başkanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun önderliğinde kurulmuş olan Gelecek Partisi her şeyden evvel fiilen ileri bir demokrasiye milletimizi kavuşturmak azmiyle siyasi hayata atılmış bulunmaktadır. Bizler ahlak asli unsur temelinde, adalet gayesi ve müreffeh Türkiye hedefiyle ülkemizin içinde bulunduğu sorunlara çözüm bulmak, ülkemizi hak ettiği seviyeye taşımak arzusundayız. Yine bizler devlet ve millet idaresinde, hatta siyasi idarede adaleti hakim kılmayı esas tutmak fikrini gütmekteyiz.

Ülkemizde her gün artan israf ve suiistimaller, milletin en temel ihtiyacını karşılayamamakta olan alım gücü, akla ve mantığa sığmaz ekonomi yönetimi altında vatandaşların ezilmesi yetmiyormuş gibi, milletin muhtaç kısmı inleyip dururken, akıl erdirilemeyen bir demagoji mantığıyla yüksek enflasyon olmadığını ispata kalkan, milletin çekmekte olduğu bu tahammülsüz istirabı dış güçler ile iknaya çalışan bir iktidar ile karşı karşıyayız.

Bu süreçte her türlü bedeli ödeyerek elimizden geleni yaptığımıza inanmakla birlikte, şunu da özellikle vurgulamak istiyoruz ki "hep birlikte ya kendimize gelip değerlerimizin gereğini yapacağız ya da bu ağır sorumluluğun vebalini Rabbimiz, milletimiz ve gelecek nesillerimiz huzurunda taşıyacağız".

Bu buhrandan çıkış için bizler; şuursuzca yönetenler dahil olmak üzere bu vebali taşıyan bir neslin onurunu kurtarmaya, hangi düşüncede olursa olsun toplumumuzun her kesimi ile açık yürekli bir empati kurarak toplumsal barışı tesis ederek, herkesin kendi mahallesinden ve dar kalıplarından çıkarak birbiriyle selamlaştığı, halleştiği ve ortak geleceğimizi birlikte inşa etme iradesi sergilediği bir sosyal ve siyasi iklim oluşturacağız.

Ülkemizin üzerindeki kara bulutları dağıtmak üzere özgürlük, adalet, liyakat, emanet ve samimiyet ilkeleri temelinde kapsamlı bir zihniyet devrimini, şeffaflık ve hesap verilebilirlik temelinde siyasi ahlak devrimini, toplumsal refah ve gelir adaleti temelinde yapısal ekonomik dönüşüm devrimini gerçekleştireceğiz.

Elbette bu durumun nihai çözümü sizlerin önüne gelecek sandıkta, bilirsiniz ki seçim, millet iradesinin ifadesinden başka bir şey değildir. Millet iradesinin riayet görmediği yerlerde adalet ve demokrasi nefes alamaz.

Gelecek Partisi Ankara İl Başkanlığı olarak, seçmen vazifesini vicdan ve kanaat hürriyeti içinde yapacağınıza inanarak sizleri partimize davet ediyor, maddi ve manevi desteklerinizi esirgemeyeceğinizi umarak çalışma hayatınızda başarılar diliyorum.”

http://www.ankaramasasi.com/haber/1719677/gelecek-partisinin-cumhurbaskani-adayi-ahmet-davutoglu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.