Türkiye'nin tanıtım filmi büyük beğeni aldı

​​Kültür ve Turizm Bakanlığı Bakan Danışmanı Selim Terzi, Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı tarafından hazırlanan Türkiye'nin tanıtım filmini sosyal medya hesabında paylaştı.
Ankara Masası
|
09 Nisan 2022, Cumartesi - 17:41
Türkiye'nin tanıtım filmi büyük beğeni aldı

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Antalya'da DER Touristik Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, 2022 yılı için 42 milyon turist, 35 milyar dolar gelir hedefi belirlediklerini ancak Rusya-Ukrayna savaşı başladığını söyledi.

 Öncelikli temennilerin bir an önce ateşkesin sağlanması ve can kayıplarının önlenmesi olduğunu dile getiren Ersoy, bu konuda da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun üstün bir performans gösterdiğini, gayretli bir şekilde barışın tesisi için çalıştıklarını anlattı. Krizlere karşın Bakanlık olarak önemli çalışmalar yürüttüklerini anlatan Ersoy, şunları söyledi:

"Geçen ekim ayı itibarıyla alternatif pazarlar ve pazar çeşitliliği ile ilgili stratejilerimizi, eylem planlarımızı zaten hayata geçirdik. Bu sebeple Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı son 2 senede 22 ülkede örgütlüyken, televizyon reklamları yaparken bu sene itibarıyla 140 ülkede televizyon reklamları ve dijital programlarda çok yoğun tanıtıma başladı. Şu anda 140 ülkede çok yoğun bir şekilde tanıtım yapıyoruz. Yine 26 ülkede şu an için 137 büyük ve orta ölçekli tur operatörleriyle birlikte tanıtım kampanyalarını başlattık. Bu Türkiye turizm tarihinde yapılmış açık ara en büyük kampanya. Sonuçlarını da almaya başlıyoruz. Bu yıl Almanya, Hollanda, Belçika, Nordik, Baltık ve Doğu Avrupa ülkelerinde 2019 rakamlarını yakalamayı hedefliyoruz. Yine İngiltere, İsrail, Orta Doğu ve Körfez ülkelerinde 2019'un üstünde rakamlarla kapatmayı hedefliyoruz."

İşte tanıtım filmi

Kültür ve Turizm Bakanlığı Bakan Danışmanı Selim Terzi de bakanlık tarafından hazırlanan tanıtım filmini sosyal medya hesabından paylaştı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1419354/turkiyenin-tanitim-filmi-buyuk-begeni-aldi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.