Mehmet Altınöz'den CHP'yle ittifak açıklaması

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz, CHP'yle ittifak yapabileceklerini belirterek " Kılıçdaroğlu, gerçekten hâlleşeceğim diyorsa, 28 Şubat sürecinde yapılanlardan dolayı toplumdan özür diliyorsa neden olmasın" dedi.
Ankara Masası
|
18 Nisan 2022, Pazartesi - 15:50
Mehmet Altınöz'den CHP'yle ittifak açıklaması

Ankara Masası Genel Yayın Yönetmeni Fatih Atik'in konuğu olan Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ile olası bir ittifaka ilişkin açıklamalarda bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun halleşme çağrısını hatırlatan Altınöz "Cumhuriyet Halk Partisi şuan da gelmiş olduğu noktada gerçekten de ben hâlleşeceğim diyorsa, 28 Şubat'ta sürecinde yaptıklarından dolayı toplumdan, halktan özür diliyorsa neden olmasın" dedi.

"Bu prensiplerle anlaşıyorsak niye olmasın?"

Altınöz, Kemal Kılıçdaroğlu'nun o dönemde yanlış yaptıklarını kabul ettiğini de söyledi. O gün ki konjonktürde çok ciddi hataların yapıldığının altını çizen Altınöz, bir ittifak olacaksa CHP'nin parti prensiplerini kabul etmesini gerektiğini vurguladı.

"Kaldı ki, bu prensipler evet denilecek prensipler" diyen Altınöz sözlerine şöyle devam etti;

Bu prensiplerle anlaşıyorsak niye olmasın? İktidara geldiğimizde İstanbul Sözleşmesini tekrar yürürlüğe koyacağız diyorlar. Bunları anlaşmak, oturup konuşmak lazım. Yetkiler kurullar oturur, konuşulur. Eğer oluyorsa neden olmasın?

http://www.ankaramasasi.com/haber/1431490/mehmet-altinozden-chpyle-ittifak-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.