Elektriksiz geçen gecenin ardından Kılıçdaroğlu'ndan açıklama...

Fox TV'de İsmail Küçükkaya'nın programına katılan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu karanlık geçen gecenin ardından canlı yayında açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu kesintinin ardından ilk sabah yaşadıklarını anlattı.
Ankara Masası
|
22 Nisan 2022, Cuma - 10:02
Elektriksiz geçen gecenin ardından Kılıçdaroğlu'ndan açıklama...

Fox Tv’den İsmail Küçükkaya’nın programına katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu elektriksiz geçen gecenin sabahında yaşadıklarını anlattı.

Dört milyon hanenin elektriğinin kesildiğini ve bunu içine sindiremediğini söyleyen Kılıçdaroğlu şunları söyledi;

''4 milyon aile karanlığa mahkum edildiler. Bunu içime sindiremiyorum. Bu rakamlar 2021 yılı rakamları 2022’de daha büyük olduğunu düşünüyorum. Eğer siz o ailelerin dramını yaşarsanız o zaman siyasetçi olarak görevini yapmış olurusunuz. Ben onların sorunlarını geniş kitlelere anlatmak için bunu yaptım.

Bu kararı eşimle beraber aldık ve bu kararı 1 hafta boyunca sürdüreceğiz. 

Milletvekiliyim, aldığım aylıkla elektrik faturamı rahatlıkla ödeyebilirim ama ben milyonların sesi olmak istedim. 21. yüzyılın Türkiyesi'nde evlerde elektrik yoksa, 4 milyon hanede elektrik yoksa, en azından koltuklarında rahat oturan beşli çetelerin de bilmesi gerekir, saray sosyetesinin de bilmesini istedim. Sizin bir eliniz yağda bir eliniz balda. 

Komşularımız sağ olsun bize aydınlatma aracı getirmişlerdi. Güzel bir komşu dayanışması örneği de sergilediler.''

http://www.ankaramasasi.com/haber/1443110/elektriksiz-gecen-gecenin-ardindan-kilicdaroglundan-aciklama
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.