Fatih Ünal: AK Parti'den üye istifa ettirenler ABB'de işe alındı

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Meclis Başkan Vekili Fatih Ünal, AK Parti'den 10-15 üye istifa ettirip İYİ Parti'ye geçiren kişilerin yakınların ABB'ye işe alındığını söyledi. Ünal, dağıtılan yardımlarla ilgili olarak ise ihtiyaç sahiplerine gittiğinden emin olmadığını belirtti.
Ankara Masası
|
22 Nisan 2022, Cuma - 17:09
Fatih Ünal: AK Parti'den üye istifa ettirenler ABB'de işe alındı

Ankara Masası Genel Yayın Yönetmeni Fatih Atik'in konuğu olan ABB Meclis Başkan Vekili Fatih Ünal, büyükşehire işe alım süreciyle ilgili çok konuşulacak bir iddia ortaya attı.

Ünal, Ak Parti'den 10-15 kişiyi istifa ettirip, İYİ Parti'ye üye yapan kişilerin arkadaşının, eşinin, dostunun ABB'de işe alındığını söyledi.

" Liyakat bu kadar işte" diyen Ünal " 11 bin kişinin 8 bin kişisi işe muhtemelen böyle alındı" dedi.

"Şeffaf bir şekilde mi veriliyor emin değilim"

Sosyal yardımlarla ilgili Fatih Atik'in "Kimlere yardımlar yapıldığı bilgilerine ulaşabiliyor musunuz?" sorusuna ise Ünal, üstün körü bilgilendirdiklerini ifade etti.

Yardımların dağıtımlarında sıkıntıların olduğunu, araştırması gerektiğini vurgulayan Ünal şunları aktardı;

Sosyal İşler Daire Başkanı İYİ Parti ilçe başkanını arıyor diyor ki, "Bana liste getir yardım yapacağım diyor." Liyakat usulümü, gariban mı, tam gariban mı, hepsi gariban mı, şeffaf bir şekilde mi veriyor bundan emin değilim. Bu konuda tereddütler ve sıkıntılar olduğunu duyuyoruz.

Ünal, Başkent Karların da kimlere verildiği konusunda şüpheleri olduğunu sözlerine ekledi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1443995/fatih-unal-ak-partiden-uye-istifa-ettirenler-abbde-ise-alindi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.