Başkan Taşdelen, Çankaya sofrasında engelli vatandaşlarla buluştu

Çankaya Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftar sofraları, Kadir gecesinde son misafirini ağırladı. Başka Taşdelen, Çankaya sofrasında engelli vatandaşlar ve aileleri ile iftar yaptı.
Ecem Çetin
|
29 Nisan 2022, Cuma - 12:27
Başkan Taşdelen, Çankaya sofrasında engelli vatandaşlarla buluştu

Çankaya Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca her akşam Zübeyde Hanım Sosyal Tesislerinde düzenlenen iftar yemeklerinin son konukları engelli vatandaşlar ve aileleri oldu

Başkan Taşdelen’in ev sahipliğinde düzenlenen iftara, Ankara Şizofreni ile Yaşamayı Öğrenme ve Destekleme Derneği, İlgi Otizm Derneği, Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı, Engelliler Konfederasyonu, Serebral Palsili Çocuklar Derneği, Evrensel Aktif Görme Engelliler Derneği, Altı Nokta Körler Derneği gibi dernekler katıldı. 

Her gün iftar yemeğinde Çankaya’daki farklı memleketlerden ve meslek kollarından vatandaşlarla iftar yapan Taşdelen, iftar yemeği sonrası kısa bir konuşma yaptı.

"Yaşama sevinciyle hayatın içinde olmaları için çalışıyoruz"

Taşdelen, "Çankaya Belediyesi olarak engelli kardeşlerimizin engelsiz bir hayat sürmeleri ve yaşama sevinciyle hayatın içinde olmaları için çalışıyoruz. En son bütün Türkiye’ye örnek bir proje olacak Aşık Veysel Engelsiz Yaşam Merkezimizi hizmete açtık. Burada çok değerli hocalarımızla ve derneklerimizle işbirliği halinde engelli kardeşlerimizin yaşama katılmaları anlamında hizmetler veriyoruz. Önümüzdeki dönem engelli kardeşlerimizi misafir edeceğimiz mola evlerimizi hayata geçirmek için de çalışmalarımızı başlattık. Çankaya Belediyesi sizin belediyenizdir ve biz de sizlere hizmet etmekten onur duyuyoruz” diye tamamladı. " ifadelerinde bulundu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1461678/baskan-tasdelen-cankaya-sofrasinda-engelli-vatandaslarla-bulustu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.