Seyit Torun: “Kadıköy’de yapılan algı operasyonu”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Kadıköy Belediyesi çalışanlarını da kapsayan soruşturmaya ilişkin, “Milletin gözünde kaybettiğiniz itibarı, belediyelerimize saldırarak kazanamayacaksınız. Sandıkta yenemediğiniz belediye başkanlarımızı, masa başı operasyonlarla yenemeyeceksiniz” dedi.
Ankara Masası
|
17 Mayıs 2022, Salı - 14:41
Seyit Torun: “Kadıköy’de yapılan algı operasyonu”

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, 54'ü kamu görevlisi 224 kişiye yönelik operasyonun ardından açıklama yaptı.

Gözaltına alınan çalışanlarla ilgili ciddi bir suçlama olmadığını savunan Torun,  “Hal böyleyken, gerçek dışı bilgilerle kamuoyunu yanıltmaya çabalamak, son dönemlerini yaşayan iktidarın acizliğinden ibarettir, karalama kampanyasıdır” değerlendirmesinde bulundu.

İtibarsızlaştırma çabası

Torun,  soruşturma sürecinin, CHP’li belediyelere karşı yürütülen algı operasyonunun yeni bir halkası olduğunu vurguladı.

Seyit Torun şunları söyledi:

 “Belediye yönetimi ile hiçbir ilgisi bulunmayan, belediye binalarında herhangi bir arama-tarama yapılmayan, sadece bazı çalışanlar hakkındaki kişisel şikâyetlerden ibaret olan bir süreci, belediyede yolsuzluk operasyonu yapılıyormuş gibi gündeme getirmek, belediyemize yönelik itibarsızlaştırma çabasından başka bir şey değildir”

Süleyman Soylu'ya tepki 

Kadıköy Belediyesi çalışanlarını da içine alan soruşturmanın Atatürk Havalimanı’nın yıkılması ve Millet Bahçesi yapılması  yönündeki adım ile aynı güne rastlamasının tesadüf olamayacağına dikkati çeken Torun,  İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya tepki gösterdi.

 CHP’li Torun şöyle devam etti:

“İçişleri Bakanlığı koltuğunda oturan Süleyman Soylu şunu bilmelidir: Milletin gözünde kaybettiğiniz itibarı, belediyelerimize saldırarak kazanamayacaksınız. Sandıkta yenemediğiniz belediye başkanlarımızı, masa başı operasyonlarla yenemeyeceksiniz."

"Boyun eğecek tek bir belediye başkanı yok

"Son yerel seçimlerden bu yana, talimatlı müfettişleri her gün belediyelerimizin kapısına gönderenler, içi boş iddialarla suç uydurarak gözdağı vermeye çalışanlar şunu unutmasın: Bizde sizin korkutma çabalarına boyun eğecek tek bir belediye başkanı yoktur.”

http://www.ankaramasasi.com/haber/1504828/seyit-torun-kadikoyde-yapilan-algi-operasyonu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.