Altındağ'da 19 Mayıs coşkusu

Altındağ Belediyesi tarafından, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlenen “Altınfest" festivalinde bayram coşku doyasıya yaşandı.
Ecem Çetin
|
20 Mayıs 2022, Cuma - 09:48
Altındağ'da 19 Mayıs coşkusu

Altındağ Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla "Altınfest" festivaline ev sahipliği yaptı.

"Altınfest" ilk gününde coşkulu bir kutlama ile Başkentlileri ağırladı. festival ilk gününde, spor etkinlikleri, tiyatro, 12D sinema, karaoke, Formula 1 ve Slot car ile Altındağlılar'a renkli anlar yaşattı .

Aynı zamanda  festival, meşaleli fener alayı ise yüzlerce kişiyi bir araya getirdi.

Fener alayına Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı, AK Parti Altındağ İlçe Başkanı Fatih Bildik ile MHP Altındağ İlçe Başkanı Emin Sıtkı Aktaş da katıldı 

Çocuklar içi, İlüzyon, Jönklör, Bando, Palyaço, Yüz boyama ve Rodeo gibi etkinlerde festivalde yer aldı. 

Festival kapsamında 20 Mayıs Cuma akşamı saat 20:00’de İlyas Yalçıntaş, 21 Mayıs Cumartesi günü saat 18:00’de ise pop müziğin sevilen ismi Tuğba Yurt Ankaralılarla buluşacak. 22 Mayıs Pazar günü saat 20.00'da ise Unutulmaz şarkıları ve değişik yorumuyla, Türk müziğin eşsiz sesi Kıraç, sahnede yerini alacak.

19 Mayıs coşkusunun Altındağ’dan başlayarak tüm Ankara’ya yayıldığını söyleyen Başkan Asım Balcı "19-22 Mayıs tarihleri arasında Ankaralılar eğlenceye doyacak, 19 Mayıs coşkusu Altındağ’dan Ankara’ya yayılacak demiştik, öyle de oldu. Festivalin ilk gününde Ankaralılar adeta akın etti. Eğlence maratonumuz devam ediyor. Herkesi bekliyoruz" ifadelerine yer verdi. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/1511903/altindagda-19-mayis-coskusu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.