Altındağ'da 'Altınfest' festivali

Altındağ Belediyesi, 19 Mayıs kapsamında 19-22 Mayıs tarihleri arasında 'Altınfest' festivali ile bir dizi etkinlikte Başkentlileri bir araya getirecek.
Ecem Çetin
|
14 Mayıs 2022, Cumartesi - 09:17
Altındağ'da 'Altınfest' festivali

Altındağ Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla "Altınfest" festivali düzenliyor. 

Festival, 19-22 Mayıs tarihleri arasında  Başkent Millet Bahçesi’nde düzenlenecek.

Festival kapsamında, ünlü sanatçılarda sahne alacak. 20 Mayıs Cuma akşamı saat 20:00’de İlyas Yalçıntaş,  21 Mayıs Cumartesi günü saat 18:00’de ise pop müziğin sevilen ismi Tuğba Yurt ve 22 Mayıs Pazar günü ise Anadolu Rock müziğinin eşsiz sesi Kıraç Yurt Ankaralılarla buluşacak

Çocuklar için  İlüzyon, jönklör, bando, palyaço, yüz boyama, uzun adam ve rodeo gibi etkinlikler de festival de yer alacak. . Altınfest, sahne etkinlikleri, okçuluk, etnospor, deneyim alanları ve ritm şovlarla da her yaştan Ankaralının beğenisine hitap edecek.

"1 9 Mayıs coşkusu Altındağ’dan Ankara’ya yayılacak”

19 Mayıs coşkusunun Altındağ’dan başlayarak tüm Ankara’ya yayılacağını söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı "Her yaştan Altındağlı hemşehrimizin, çoluk çocuk toplanıp, ailece ya da komşularıyla birlikte neşeli vakit geçirmesini istiyoruz. Bunun için pek çok etkinliği onların ayağına getiriyoruz. 19-22 Mayıs tarihleri arasında Ankaralılar eğlenceye doyacak, 19 Mayıs coşkusu Altındağ’dan Ankara’ya yayılacak” dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1498837/altindagda-altinfest-festivali
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (1)

Yorumunuz İletilmiştir.
Can kesen
18 Mayıs 2022, 19:17
Millet bahçesinde yuvarlanın artık🙃