Abdullah Gül iddialarına Ekmen'den yanıt: "Deva Partisi, Parti Genel Merkezinden yönetiliyor"

Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen, eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün parti politikalarına müdahale ettiği iddialarını yalanladı. Ekmen, “Ne Abdullah beyin tarzı ve tavrı ne de sayın Babacan'ın liderliği böyle bir gölgeye müsaade etmez” dedi.
Ankara Masası
|
23 Mayıs 2022, Pazartesi - 14:07
Abdullah Gül iddialarına Ekmen'den yanıt: "Deva Partisi, Parti Genel Merkezinden yönetiliyor"

Mehmet Emin Ekmen, Ankara Masası canlı yayınında Genel Yayın Yönetmeni Fatih Atik’in konuğu oldu.

Ekmen, eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün parti politikaları üzerinde etkili olduğu yönündeki iddiaları değerlendirirken, “Abdullah bey, saygın bir insan. Türkiye'de, devlete, millete hizmetleri hayır ile anılan bir insan. Özenle kendisini güncel siyasetten uzaklaştırıyor olmasına rağmen, isminin anılıyor olması ancak kendisinin bıraktığı güzelliklerle, tavsif edilebilir” şeklinde konuştu.

“Deva Partisi, Deva Partisi Genel Merkezi'nden yönetiliyor”

Mehmet Emin Ekmen şunları söyledi:

“ Deva Partisi'nde Abdullah bey ile daha önce tanışmış, sayın cumhurbaşkanını bilen birçok arkadaş var. Deva Partisi, Deva Partisi Genel Merkezi'nden yönetiliyor. Bütün karalarını kendi GMYK, Genel Merkez Başkanlığı Kurulu , öncesinde Kurucular Kurulu gibi kendi dinamikleri ile alıyor.”

“Ne Abdullah bey ne sayın Babacan böyle bir gölgeye müsaade etmez”

“ Bu noktada ne Abdullah beyin tarzı ve tavrı ne de sayın Babacan'ın liderliği böyle bir gölgeye müsaade etmez. Abdullah bey de buna müsaade etmez. Ali beyde bunu arzu etmez. Bugüne kadar da bu 35 aylık süre içerisinde herhangi bir tartışmada acaba Abdullah bey ne düşünüyor diye bir soruya ben rast gelmedim. Ne Abdullah beyi tanıyan arkadaşlardan ne onun dışındaki arkadaşlardan.”

“Seçime kendi logomuzla girme kararı parti içinde alındı”

“Deva Partisi, kendi sürecini kendi dinamikleri ile yürütüyor. Tek, kendi logosu ile girme kararı , açıklanmadan önce il başkanları toplantısı, ilçe başkanları buluşmaları, Genel Merkez Yönetim Kurulu bir çok safhadan geçerek bu karara varıldı.”

http://www.ankaramasasi.com/haber/1521976/abdullah-gul-iddialarina-ekmenden-yanit-deva-partisi-parti-genel-merkezinden-yonetiliyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.