Çağlar Söyüncü'nün müthiş başarısı

Leicester City'de forma giyen milli futbolcu Çağlar Söyüncü, Profesyonel Futbolcular Derneği tarafından Premier League'de yılın 11'ine seçildi
Ankara Masası
|
08 Eylül 2020, Salı - 21:39
Çağlar Söyüncü'nün müthiş başarısı

İngiltere Profesyonel Futbolcular Birliği, Premier Lig'de 2019-2020 sezonunun en iyi 11'ini seçti. Leicester City forması giyen milli futbolcu Çağlar Söyüncü seçilen 'yılın takımı'nda kendisine yer buldu.

5 oyuncu şampiyondan

Premier Lig'de 2019-2020 sezonunu Liverpool şampiyon olarak bitirmişti. Sezonun 11'inde ise şampiyon takımdan tam 5 oyuncu yer aldı. Bu oyuncular Virgil van Dijk, Alexander-Arnold, Andrew Robertson, Henderson ve Sadio Mane oldu.

Yılın oyuncusu Kevin de Bruyne

Yılın takımına sezonu ikinci bitiren Manchester City'den iki oyuncu alındı. Bu oyuncular Kevin de Bruyne ve David Silva oldu. Belçikalı yıldız orta saha Kevin de Bruyne aynı zamanda sezonun oyuncusu seçildi. De Bruyne çıktığı 48 maçta 16 gol ve 23 asistlik bir performans sergilemişti.

24 yaşındaki milli stoper Çağlar Söyüncü, geçen sezonun başından itibaren Leicester City formasıyla gösterdiği istikrarlı performans ile sezon boyunca tüm dikkatleri üzerine çekti. Hatta bu gösterdiği performansla Çağlar, Manchester City gibi büyük takımların transfer gündemlerine sık sık geldi.

Yılın takımı ise şu şekilde oluştu:

Nick Pope, Alexander-Arnold, Çağlar Söyüncü, Virgil Van Dijk, Andrew Robertson, Jordan Henderson, Kevin De Bruyne, David Silva, Sadio Mane, Pierre-Emerick Aubameyang, Jamie Vardy.

(Ajasspor)
http://www.ankaramasasi.com/haber/152332/caglar-soyuncunun-muthis-basarisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.