Kaftancıoğlu'ndan Erdoğan'a ''sürtük'' yanıtı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında Gezi Parkı olaylarına değinerek eylemcilerine yönelik 'sürtük' söylemine Canan Kaftancıoğlu'ndan tepki gösterdi.
Onur Çetinkaya
|
01 Haziran 2022, Çarşamba - 14:14
Kaftancıoğlu'ndan Erdoğan'a ''sürtük'' yanıtı

TBMM'deki grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gezi eylemcilerini hedef alan konuşma yaptı.

Erdoğan konuşmasında,“ Tarihimize Gezi olayları adıyla bir ihanet, bir utanç, bir vandallık vesikası olarak geçen hadiselerin 9’uncu yılındayız. Olaylar, İstanbul’da Gezi Parkı’ndaki birkaç ağacın kesildiği iddiasıyla 2013’ün mayıs sonu, haziran başı gibi alevlendirilmiştir. Ağaç bahanesiyle çakılan kıvılcım, bir anda Türkiye’nin hükümetini, milli projelerini, uluslararası çıkarlarını hedef alan bir kalkışmaya dönüşmüştü. Düşünün Dolmabahçe Bezmialem Valide Sultan Camii’nin içinde bu eşkıyalar, bu teröristler, bira şişeleriyle, bira kutularıyla adeta caminin içini pislemişti. Bunlar böyle, bunlar çürük, bunlar sürtük, bunlar için ulu mabed nedir, ne değildir, öyle bir şey yok. ''ifadelerini kullanmasına CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu tepki gösterdi.

''Ya sen? ''

Canan Kaftancıoğlu,sosyal medya hesabından  Erdoğan’ın sözlerinin yer aldığı bir paylaşımı alıntı yaparak, “Ya sen?” diye yazdı.

Sosyal medyada büyük yankı yaratan Erdoğan’ın sözleri, Twitter’da hızla yükselerek TT listesinde 1. sıraya yerleşti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1546182/kaftancioglundan-erdogana-surtuk-yaniti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.