Pursaklar Belediyesinde öncelik sağlık ve güvenlik

Pursaklar Belediyesi, Hizmet İçi Eğitim programları kapsamında Temizlik İşleri Müdürlüğü personellerine yönelik "İş Sağlığı ve Güvenliği" eğitimi verdi.
Ankara Masası
|
06 Haziran 2022, Pazartesi - 11:41
Pursaklar Belediyesinde öncelik sağlık ve güvenlik

Personellerin, sağlığını ve güvenliğini ön planda tutan Pursaklar Belediyesi, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerine ‘‘İş Sağlığı ve İş Güvenliği’’ konularında uygulamalı olarak eğitim semineri verdi.

Uzman eğitmenler tarafından verilen eğitim seminerinde; temel iş güvenliği, kişisel koruyucu donanımlar, ilk yardım, iş kazalarının nasıl önlenebileceği, acil durumlarda nelerin yapılması gerektiği, verimli çalışma metotları ve personellerin yasal hakları hakkında bilgiler verildi.

‘‘Çalışan personelimizin sağlığını ve güvenliğini düşünmek bizim en önemli sorumluluklarımızın başında geliyor’’

Önceliklerinin çalışan personellerin, sağlığı ve güvenliği olduğunu belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Çalışan personelimizin sağlığını ve güvenliğini düşünmek bizim en önemli sorumluluklarımızın başında geliyor. Bu amaçla belediye olarak Hizmet İçi Eğitim programları kapsamında iş sağlığı ve güvenliği konusunda gereken hassasiyeti göstererek, personellerimize çeşitli eğitim seminerleri veriyoruz. Sağlığı ön planda tutarak, hizmet kalitesinin arttırılması amacıyla personellerimize yönelik eğitim faaliyetlerimiz aralıksız devam edecek" dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1554814/pursaklar-belediyesinde-oncelik-saglik-ve-guvenlik
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.