Meral Akşener: Aday olmayacağım

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, muhalefetin Cumhurbaşkanı adayı olacağı iddialarına ilişkin "Yemin billah ediyorum; ben bu seçimde Cumhurbaşkanlığı'na kesinlikle aday olmayacağım" dedi.
Ankara Masası
|
10 Haziran 2022, Cuma - 16:20
Meral Akşener: Aday olmayacağım

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İzmir konuşmasında adaylığını açıklamasının ardından gözler muhalefete çevrilirken, adayın kim olacağı tartışmaları alevlendi.

HaberTürk yazarı Muharrem Sarıkaya da bugünkü yazısında muhalefetin Cumhurbaşkanı adayları arasında adı geçen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in kurmaylarıyla yaptığı görüşmeye yer verdi.

"Bu seçimde Cumhurbaşkanlığı'na kesinlikle aday olmayacağım."

"Akşener'in kurmaylarının aktardığına göre, yakın geçmişte yaptığı bir toplantıda  hedefinin başbakanlık olduğunun altını bir daha çizmiş" ifadelerini kullanan Sarıkaya şunları aktardı;

"Benim Cumhurbaşkanlığı'na adaylığım gibi bir şık yok; öldü o şık. Bir daha söylüyorum, yetmedi yemin billah ediyorum; ben bu seçimde Cumhurbaşkanlığı'na kesinlikle aday olmayacağım. Böyle bir şey olmayacak, hayatta olması da mümkün değil…"

Millet İttifakı'nda CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ABB Başkanı Mansur Yavaş ve   İYİ Parti lideri Meral Akşener'in adı geçiyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1566244/meral-aksener-aday-olmayacagim
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.