Ankara’da sağanak ve fırtına hayatı felç etti!

Başkent Ankara'da sağanak yağış sonrası yine cadde ve sokaklar göle döndü, meydana gelen fırtına ve hortumlar sebebiyle binaların çatısı uçtu.
Mevlüt Peker
|
11 Haziran 2022, Cumartesi - 16:17
Ankara’da sağanak ve fırtına hayatı felç etti!

Haziran ayının ikinci haftasında yoğun yağış alan Ankara, hafta sonunu da kâbus gibi geçiriyor.

Başkentte Ankara’da öğle sonrası başlayan ve kentin tamamını etkisi altına alan sağanak yağış, fırtına ve hortum vatandaşların zor anlar yaşamasına neden oldu.

Kuvvetli yağışla beraber gelen fırtınadan sonra bazı cadde ve sokaklar göle dönerken, araçlar yolda mahsur kaldı; fırtına ve yer yer meydana gelen hortumlar sebebiyle binaların çatısı uçtu.

Öğle saatlerinde başlayan sağanak yağışın etkisiyle Ankaralıların kapalı alanlara kaçtığı görülürken, trafikte kalan araçların ise güçlükle ilerlediği, kimi yerde ise uzun süre yardım beklediği görüldü.

Fırtınanın etkili olduğu ve hatta bazı yerlerde hortumların oluştuğu Ankara'da bazı semtlerde binaların çatısı uçtu.

Yeni haftaya da yağışlarla girmesi beklenen Ankara'da vatandaşların tedbirli oldukları, mümkün oldukça sokağa çıkmadıkları ancak yağış yoğunluğu sebebiyle zorlandıkları görüldü.

Metro istasyonlarını su bastı

Ankara'da etkili olan sağanak hayatı olumsuz etkiledi. Kızılay Metro İstasyonu, yağmur dolayısıyla oluşan su baskını yüzünden kullanıma kapatıldı.

Ağaçlar devrildi

Öte yandan, fırtına ve kimi yerlerde oluşan hortumlar sebebiyle ağaçlar da köklerinden söküldü. Bazı ağaçların ise dallarının kırıldığı görüldü.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1568937/ankarada-saganak-ve-firtina-hayati-felc-etti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.