Metro kapısı yine açık kaldı

Yenikapı metrosunda İstanbulluların açık kapıyla yaptıkları tehlikeli yolculuk kameraya yansıdı.
Mevlüt Peker
|
13 Haziran 2022, Pazartesi - 16:39
Metro kapısı yine açık kaldı

Yenikapı-Hacıosman seferindeki Yenikapı metrosunun kapısı arızalandı, vatandaşlar vagonun kapısı açık durumdayken yolculuk yapmak zorunda kaldı. O anlar ise yine yolcular tarafından kayıt altına alındı.

Olay Yenikapı- Hacıosman seferine çıkan metroda yaşandı. Yenikapı istasyonunda bekleyen vatandaşlar, gelen metro önlerinde durduğunda bir kapısının açık halde olduğunu gördü.

Vatandaşlar metroya bindi ancak vagonun tüm kapıları kapanmasına rağmen, istasyona açık genel kapı kapanmadı ve yolcular Vezneciler durağına kadar metronun bir kapısı açık hâlde yolculuk yaptı.
Kapısı açık durumdaki metroda seyahat eden iki genç, kapının önünde durarak güvenlik önlemi almaya çalıştı. Gençler kollarıyla oluşturdukları güvenlik kordonuna kimseyi almazken çocuklardan da orta alana doğru gitmelerini istediler.

Yolcuların yaşananları haber vermesi üzerine metro görevlileri arızalı kapıyı onarmak istedi ancak kapıdaki arızayı gideremedi.

Yolcuların vagonlardan indirilmesi sonrası metro istasyondan ayrıldı.

Yolcuların kapısı açık hâlde metroda seyahat ettiği o anlar ise yine yolcuların cep telefonu kameralarına anbean yansıdı. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/1572946/metro-kapisi-yine-acik-kaldi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.