Bakan Kurum'dan 14 yaşındaki Emre’ye "mühendis" sözü

Elazığ’da şantiye alanlarında inceleme yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile karşılaştığı 14 yaşındaki Emre Kaya'nın sohbeti gülümsetti. Kurum’a mühendis olup olmadığını soran Emre, "Evet" cevabını alınca Bakan'dan söz vermesini istedi: "Ben mühendis olduğum zaman sizin yanınızda çalışabilir miyim?"
IHA-1204109
|
11 Eylül 2020, Cuma - 10:40
Bakan Kurum'dan 14 yaşındaki Emre’ye "mühendis" sözü

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Elazığ'da 24 Ocak’ta 41 kişinin yaşamını yitirdiği, binlerce yapının hasar gördüğü deprem sonrası yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Mustafapaşa Mahallesi’ndeki şantiye bölgesinde incelemelerde bulunan Bakan Kurum bu sırada 14 yaşındaki 9. sınıf öğrencisi Emre Kaya ile karşılaştı.

"Sizden bir isteğim var"

Bakan Kurum’a hal hatır soran Emre, sonrasında, "Siz mühendis misiniz? Ben de büyüyünce mühendis olmak istiyorum. Ama sizden bir isteğim var. Ben mühendis olduğum zaman sizin yanınızda çalışabilir miyim" dedi. Kendisinin mühendis olduğunu belirten Bakan Kurum ise, "Öyle mi iyi inşaatları yaparsın işte, şimdiden başla çalışmaya, tabi çalışabilirsin" diye cevap verdi. Emre bu kez Bakan Kurum’a "Söz mü?" diye sordu. Bakan Kurum da "Söz. İyi mühendis ol, çok çalış, depremde böyle evler yıkılmasın" diyerek cevap verdi. 

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/158708/bakan-kurumdan-14-yasindaki-emreye-muhendis-sozu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.