Memleket Partisi'nden istifalara ilişkin açıklama

Memleket Partisi'nde Gaye Usluer'in istifasının ardından Parti Sözcülüğü görevine getirilen Prof. Dr. İpek Özkal Sayan 'Parti dağılıyor mu?' sorusuna "Memleket Partisi dağılmıyor. Bu zorlu bir süreç. Katılanlar da ayrılanlar da olur. Memleket Partisi olarak biz dimdik ayaktayız"yanıtını verdi.
Ankara Masası
|
21 Haziran 2022, Salı - 09:58
Memleket Partisi'nden istifalara ilişkin açıklama

CHP'den ayrılan Muharrem İnce'nin 13 ay önce kurduğu Memleket Partisi, istifalarla sarsıldı. 

Parti Sözcüsü ve Genel Başkanvekili Gaye Usluer, Parti Genel Sekreteri Hakkı Akalın ve altı üst düzey yönetici istifa ederken, parti MYK'sında  Parti Sözcüsü olarak Prof. Dr. İpek Özkal Sayan, Genel Başkanvekilliği’ne Nurdan Şahin Demirbağ seçildi.

"Dimdik ayaktayız"

Üst üst yaşanan istifalar akıllara "Parti dağılıyor mu" sorusunu getirirken göreve yeni gelen Parti Sözcüsü Sayan "Memleket Partisi dağılmıyor. Bu zorlu bir süreç. Katılanlar da ayrılanlar da olur. Memleket Partisi olarak biz dimdik ayaktayız. Yeni görevler, rol dağılımları yapılacak ve herkes üstüne düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışacak. Ben kendi adıma bunun sözünü veriyorum" ifadelerini kullandı.

Gazete Duvar'a konuşan Sayan, istifalara ve önümüzdeki sürece ilişkin partiden yazılı bir açıklama yapılacağını vurguladı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1593667/memleket-partisinden-istifalara-iliskin-aciklama
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.