Memleket Partisi’nin 3 vekil adayı istifa etti

Edirne'de Memleket Partisi'nin 3 milletvekili adayı, sıralamalarda büyük adaletsizlikler olduğunu belirterek istifalarını verdi.
Mevlüt Peker
|
12 Nisan 2023, Çarşamba - 23:18
Memleket Partisi’nin 3 vekil adayı istifa etti

Edirne’de Memleket Partisi’nin milletvekili adayları, sıralamalar yapılırken büyük adaletsizlik yapıldığını savunarak milletvekili adaylıklarından ayrıldıklarını duyurdu.

İkinci sıradan aday gösterilmeden önce CHP’ye karşı zehir zemberek açıklamalarda bulunan Oktay Bozkurt, el yazısıyla yazdığı istifa dilekçesini Memleket Partisi’nin mesajlaşma grubuna gönderdi ve milletvekili adaylığından çekildiğini bildirdi.

Memleket Partisi Edirne İl Başkanlığından istifa ettikten sonra milletvekili aday adayı olan ve 28. Dönem Milletvekilliği Seçimi için kendisine Edirne listesinden 2. sırada yer verilen Oktay Bozkurt, 10 Nisan 2023 tarihli dilekçesinde, “Memleket Partisi Genel Merkezi’ne, özel sebeplerimden dolayı 28. dönem Edirne milletvekili adaylığımdan çekiliyorum. Gereğinin bilgilerinize arz ederim" ifadelerine yer vererek, dilekçeyi kendi el yazısı ve imzası ile hazırladı ve partililerin yer aldığı Whatsapp grubuna attı.

Memleket Partisi Edirne Milletvekili Adayı Oktay Bozkurt’tan hemen sonra 3. sıra adayı Sami Çakırlar da yine el yazısı ve imzasıyla yazdığı istifa dilekçesini aynı Whatsapp grubundan paylaştı. Sami Çakırlar istifa dilekçesinde, “Gördüğüm lüzum gereği 28. dönem Edirne 3. sıra milletvekilliği adaylığımdan geri çekiliyorum. Gereğini bilgilerinize arz ederim” ifadelerine yer verdi. Sami Çakırlar’dan hemen sonra bu kez de 4. sıra adayı Şeydanur Akça, “Gördüğüm lüzum gereği 28. dönem Edirne 4. sıra milletvekilliği adaylığımdan geri çekiliyorum. Gereğini bilgilerinize arz ederim” ifadelerine yer verdiği ayrılık dilekçesini aynı gruptan paylaştı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2078567/memleket-partisinin-3-vekil-adayi-istifa-etti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.