Mehmet Yılmazer'den Mansur Yavaş'a tepki

AK Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmazer, ​Mansur Yavaş'ın Afet Bilgilendirme Raporu Sunumu'ndaki ifadelerine tepki gösterirken " Alenen Ankara’yı kandırıyorsunuz. Alenen yalan söylüyorsunuz. Sel ve taşkınlar sizin beceriksizliğiniz ve ihmaliniz yüzünden yaşandı." paylaşımında bulundu.
Ankara Masası
|
22 Haziran 2022, Çarşamba - 14:40
Mehmet Yılmazer'den Mansur Yavaş'a tepki

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Ankara'yı 5 gün boyunca esir alan ve 4 kişinin hayatını kaybettiğini yağışların ardından Afet Bilgilendirme Raporu Sunumu gerçekleştirdi. 

Sunumda selle mücadelede attıkları adımlar, selin nedenleri, alt yapı sorunları gibi konularda bilgi veren Yavaş, eleştirilere de tek tek yanıt verdi.

Yavaş'ın sunumuna AK Parti cephesinden ise tepki geldi.

"Suçu üzerinden atma çabası içerisinde"

AK Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmazer, Mansur Yavaş'ın içine düştüğü zor durumdan yalan söyleyerek kurtulmaya çalıştığını öne sürdü. 

Ankara'da mazgalların temizlenmediğini hatta üstünün kapatıldığını öne süren Yılmazer, Yavaş'ın imar planlarını gündeme getirerek, suçu üzerinden atma çabasını içinde olduğunu vurguladı. 

"Son 1.5 seneniz"

Yılmazer, Yavaş'ın Ankapark'la ilgili açıklamalarına ise tepkisini şu ifadelerle dile getirdi;

Mansur Yavaş’ın diline doladığı alanlardan birisi ANKAPARK’ın Bulunduğu alandır. Güya burası derelerin birleştiği alan.Bahsedilen yerde sel görmedik Sayın Yavaş. Sizin oraya hayvanat bahçesi yapma planınız varken taşkın olmuyor da, ANKAPARK olunca mı taşkın riski oluyor?

Sayın Mansur Yavaş Alenen Ankara’yı kandırıyorsunuz. Alenen yalan söylüyorsunuz. Sel ve taşkınlar sizin beceriksizliğiniz ve ihmaliniz yüzünden yaşandı. Siz bu şehri yönetecek kalibreden, vizyondan çok uzaksınız. İstediğiniz kadar algı yapın son 1.5 seneniz.Keyfini çıkartın

http://www.ankaramasasi.com/haber/1597481/mehmet-yilmazerden-mansur-yavasa-tepki
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.