Mehmet Özhaseki'den il sayısı arttırılacak iddialarına yanıt

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, il sayısını 100'e çıkarılmasının ne kabinede, ne MYK’da gündeme gelmediğini açıkladı. CHP'li belediyeleri de eleştiren Özhaseski "Gözleri hizmette değil başka yerde" dedi.
Ankara Masası
|
28 Haziran 2022, Salı - 17:06
Mehmet Özhaseki'den il sayısı arttırılacak iddialarına yanıt

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Anadolu Yayıncılar Birliği’nin düzenlediği sohbet toplantısında gazete ve televizyonların Ankara temsilcileriyle bir araya geldi.

Özhaseki, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 6 Temmuz’da AK Partili eski belediye başkanlarıyla bir "vefa toplantısında" buluşacağını belirtti. Emekli belediye başkanlarına yeşil pasaport verilmesi ve özlük haklarının iyileştirilmesine yönelik bir çalışma yapıldığını belirten Özhaseki CHP’li belediyeleri eleştirdi.

CHP'li belediyelere eleştiriler

CHP'li belediyelerin hizmet değil algı belediyeciliği yaptığını belirtirken "Hiçbir şey yapmadığı halde bir şey yapıyormuş gibi göstermek için ajanslara dehşet paralar dökülüyor. Geçen yıl İstanbul’da ajanslara verilen para 849 milyon lira. 11 CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Gaziantep Şahinbey Belediyesinin hizmetleri ile yarışsınlar bütün sözlerimi geri alacağım. Hizmet etmiyorlar, hizmette gözleri yok. Sadece kendilerini parlatma operasyonu ile gün geçiriyorlar, bir de hırsları var. Bu arkadaşların hepsi cumhurbaşkanı adayı" diye konuştu.

İl sayısı 100'e çıkarılacak mı?

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz geçtiğimiz günlerde il sayısının 100’e çıkarılacağını açıklamasının ardından başlayan tartışmalara da değinen Özhaseki,  alınmış bir karar olmadığını söyledi. Özhaseki “ Bu konu ne kabinede, ne MYK’da istişare edildi. Bunun altından kalkılamaz. Belki seçimlerden sonra objektif bir kıstasla konu değerlendirilebilir" dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1609746/mehmet-ozhasekiden-il-sayisi-arttirilacak-iddialarina-yanit
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.