Mehmet Özhaseki'den Melih Gökçek açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki,​ ABB eski Başkanı Melih Gökçek'in 2019 seçim süreciyle ilgili Ankara Masası'nda yaptığı açıklamalara ilişkin " Demek ki alınganlıklar olabiliyormuş." ifadelerini kullandı.
Ankara Masası
|
11 Mart 2022, Cuma - 11:32
Mehmet Özhaseki'den Melih Gökçek açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Ankara Masası Genel Yayın Yönetmeni Fatih Atik'in konuğu olan Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) eski Başkanı Melih Gökçek'in Ankara'nın kaybedilmesine ilişkin açıklamalarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Hürriyet Gazetesi Yazarı Hande Fırat'a konuşan Özhaseki "Adaylığım döneminde bazı gelişmeler yaşandı. Bana ‘Melih Gökçek ile birlikte hareket ediyor musunuz?’ diye sorulmuş, ben de ‘Stratejimizin bir parçası değil’ yanıtını vermiştim. Demek ki alınganlıklar olabiliyormuş. Bugünkü Büyükşehir yönetimi ile kıyaslanınca, Gökçek şimdikine göre çok büyük işler yapmıştır. Gökçek ile aramızda bir problem görmüyorum, telefonlaştık" dedi. 

Özhaseki, ayrıca İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın algı operasyonu yaptığı ve hedeflerinin cumhurbaşkanı adaylığı olduğunu savundu. 

Melih Gökçek ne demişti?

Gökçek, Ankara Masası canlı yayınında "Mehmet Özhaseki aday oldu, kendisine söyledim ben o zaman dedim ki; 7 puan alttasın Özhaseki. Sana dedim bir strateji çiziyorum, 6 tane öneride bulundum. Bunların toplamı 15 puan dedim. 15 puan alma 4 puan al 1 puan öne geçeceksin dedim. Ağzı kulaklarına vardı o dönemde. Ama dediğimi yapmadı. Yanındaki o hani başka bir partiye danışman olan bir  anketçi bir herif var, Melih’i yanından uzaklaştır, Melih’in sözleri senin aleyhine oluyor filan. Adamı ürküttü ve 4 puan farkla kaybetti." diye konuşmuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1356258/mehmet-ozhasekiden-melih-gokcek-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.