Demokrat Parti taksici esnafının sorunlarını dinledi

Demokrat Parti Sözcüsü Neslihan Çevik ve Ankara İl Başkanı Erkin Delikanlı, Ankara’da ayrı ayrı esnaf ziyaretinde bulundu. Delikanlı, petrol fiyatlarını düşürmek için, parti olarak TBMM’ye kanun teklifi verdiklerini ve tüm siyasi partilerden buna destek beklediklerini söyledi.
Ersin Küçükbarak
|
29 Haziran 2022, Çarşamba - 17:22
Demokrat Parti taksici esnafının sorunlarını dinledi

Ankara'da esnaf ziyaretinde bulunan Demokrat Parti Sözcüsü Neslihan Çevik ve taksici esnafıyla bir araya gelen  Erkin Delikanlı, esnafların sıkıntılarını dinledi.

Mazot ve benzinli aracı olan esnafın zarar ettiğini anlatan taksiciler, sıkıntıda 4 yerine 2 lastik değiştirdiklerini belirttiler.

Kanun değişikliği teklifi

Zarar ettikleri için havalimanına yolcu götürmek istemeyenler olduğunu dile getiren taksiciler, taksimetredeki güncellemenin akaryakıt fiyatlarındaki artışı karşılamadığından yakındı.

Ankara İl Başkanı Erkin Delikanlı, taksicilere Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’ın selamını ileterek,  esnafın derdine derman olabilecek bir kanun teklifi verildiğini aktardı. Delikanlı, bu düzenlemelerin yapılması halinde akaryakıt fiyatlarında yüzde 30’a varan indirimler sağlanabileceğini belirtti. 

"Vatandaş dertli, çözüm sandıkta"

Demokrat Parti Sözcüsü Neslihan Çevik ise il genelinde bazı ziyaretlerde bulundu. Esnafları tek tek dinleyen Çevik, vatandaşın dertli olduğunu ve dertlerin çözümünün de sandıkta sağlanacak iktidar değişikliğinden geçtiğini söyledi.

Çevik, yeni dönemde Millet İttifakı olarak iktidara gelmeleri halinde ekonomide hızla düzelme sağlamayı ve hayat pahalılığı altında ezilen tüm kesimleri rahatlatmayı hedeflediklerini anlattı.

Öte yandan Demokrat Parti Kırıkkale İl Başkanı Tolga Ersan'da kentte  esnaf ziyaretinde bulunarak esnafın sorunlarını dinleyip çözüm önerilerini anlattı


http://www.ankaramasasi.com/haber/1612782/demokrat-parti-taksici-esnafinin-sorunlarini-dinledi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.