Esra Yılmaz'dan Murat Köse'ye eleştiriler

Mamak Belediye Meclisi AK Parti Üyesi Esra Yılmaz, belediyede akraba çetelerinin olduğunu iddiaları ederek, Başkan Murat Köse'ye yönelik "Hala akraba çeteniz kimi isterse, belediyede o çalışıyor" ifadelerini kullandı. Bu sözlerin ardından Yılmaz ile AK Partili meclis üyeleri arasında tartışma yaşandı.
Ankara Masası
|
04 Temmuz 2022, Pazartesi - 10:18
Esra Yılmaz'dan Murat Köse'ye eleştiriler

Mamak Belediye Meclisi'nin Haziran ayı toplantısında, AK Parti Meclis üyesi Esra Yılmaz'ın, Belediye Başkanı Murat Köse’ye yönelik sözleri tartışma çıkardı. 

Yılmaz "Dün de bugün de yarın da söylediğim her şeyin arkasındayım. Mamak Belediyesinde AK Parti’ye bunca yıl emek veren kardeşlerimiz, sudan sebeplerle işten atılıyorsa, Mamak’ımızın garibinin, mağdurunun, kimsesizin vebali omuzlarımızdaysa; hala akraba çeteniz kimi isterse, belediyede o çalışıyor" iddiasında bulundu. Bu sözler üzerine oturum başkanı ve AK Parti meclis üyeleri, Yılmaz'a tepki gösterdi.

" Bunlar özel meseleler"

İki defa sözü kesilen Yılmaz, duruma "Hayır, nasıl keseceksiniz?" ifadeleriyle tepki gösterdi. AK Partili bir meclis üyesi "Esra Hanım lütfen kendinize gelin. Bunlar özel meseleler" dedi. Yılmaz ise "Niye özel olsun?" sorusu ile karşılık verdi. Aynı üye,"“Kimi, nereden işten atmışız?" diye sordu. Yılmaz, "Ben konuşmamı bitireyim, siz de bana dava açarsınız" dedi.

"Neden canlı yayınlamadınız?

Yılmaz ayrıca, meclisin canlı yayınlamamasını sosyal medya hesabından eleştirdi.

Başkan Murat Köse'yi hedef alan Yılmaz "Büyükşehir Meclis toplantısında şahsıma ‘Kullanın O Kadını’ diyecek kadar ileri gittiğiniz, Kadın Belediye Meclis üyenizin söylediklerini dinlemenizi isterdim. Sayın Murat Köse bugün meclis toplantısı canlı yayınını neden vermediniz?" diye sordu.

İstifa edip geri gelmişti

Daha önce Mamak Belediye Başkanı Murat Köse’yi işaret ederek “Belediyede yolsuzluk tespit ettim. Dava açtım. 9 yıl üye olduğum AK Parti'den bu yüzden istifa ediyorum” açıklaması ile AK Parti’den istifa ettiğini duyuran Yılmaz, daha sonra ikna edilmiş ve istifasından vazgeçmişti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1632049/esra-yilmazdan-murat-koseye-elestiriler
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.