Ankara'da suç örgütü operasyonu: 13 gözaltı

Başkent Ankara'da "Malatyalılar grubu" ismiyle anılan suç örgütüne karşı yapılan operasyonda, haklarında gözaltı uygulanması kararı bulunan 14 kişiden 13'ü yakalanarak gözaltına alındı.
Mevlüt Peker
|
04 Temmuz 2022, Pazartesi - 15:10
Ankara'da suç örgütü operasyonu: 13 gözaltı

Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığı, "Malatyalılar grubu" ismiyle anılan suç örgütü üyesi 14 zanlı ile ilgili "suç işlemek amacıyla örgüt kurmak", "kasten adam öldürmek", "uyuşturucu madde ticareti yapmak", "suç örgütüne üye olmak", "suç örgütüne yardım etmek", "suç örgütü faaliyetleri çerçevesinde kumar oynanması için yer ve olanak sağlamak" ve "suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama" suçlarından soruşturma başlattı.

Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile operasyon için düğmeye basan Ankara Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, suç örgütünün elebaşı H.D. ile suç örgütünün yöneticisi A.D.'nin de içlerinde olduğu 13 zanlıyı eş zamanlı düzenlenen operasyonla yakalayarak gözaltı uyguladı.

Hakkında gözaltı kararı alınan bir zanlının yakalanması için de çalışmalar sürüyor.

Şüphelilerin kaldığı adreslerde gerçekleştirilen aramalarda 2 adet av tüfeği, 1 adet tabanca, 597 adet fişek, 26 bin TL ve uyuşturucu madde ele geçirildi.

Zanlıların Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin devam ettiği bildirildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1632680/ankarada-suc-orgutu-operasyonu-13-gozalti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.