Hilal Kaplan'dan Ahmet Davutoğlu'na dava

Gazeteci Hilal Kaplan, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun Ankara Masası'nda kendisine yönelik sarf ettiği sözler nedeniyle dava açacağını duyurdu.
Ankara Masası
|
06 Temmuz 2022, Çarşamba - 17:26
Hilal Kaplan'dan Ahmet Davutoğlu'na dava

Ankara Masası Gündem programında Genel Yayın Yönetmeni Fatih Atik’in, sorularını yanıtlayan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Gazeteci Hilal Kaplan'ın "Davutoğlu, Başbakanlığı döneminde Erdoğan’ı külliyeye hapsetmek istedi" iddiasına yanıt verdi.

Ahmet Davutoğlu, "Hilal Kaplan hanımefendi, benim muhatabım değil. Onunla ilgili bir şey konuşmak istemem ama Tayyip Erdoğan'a benim başbakanlık, İçişleri Bakanlık dönemimde gösterdiğim saygı, sonrasında da gösterdiğim saygı, herkes bilir. Hiç kimseyi bir yere hapsetmedim. Ama ben o imzaları kabul etseydim, beni bırakın Çankaya'ya hapsetmeyi, yaptıkları bütün yanlış işlerin imzasını bana attırmaya kalkacaklardı." ifadesini kullandı.

" Yine kaçak güreşmiş"

Davutoğlu'nun açıklamalarını paylaşan Hilal Kaplan, dava açacağını duyurdu.

Kaplan, " Bir yalanlama göremedim. Yine kaçak güreşmiş. Ama adım geçtiği için Davutoğlu’na nihayet dava açabilirim sanırım. Hayırlı olsun" paylaşımında bulundu.

Davutoğlu'nun açıklamaları;

http://www.ankaramasasi.com/haber/1638154/hilal-kaplandan-ahmet-davutogluna-dava
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.