Yetkin Öztürk: Mansur Yavaş'a eleştiri gelsin siyaseti bırakırım

İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk, AK Parti cephesinden gelen 'Mansur Yavaş algı belediyeciliği yapıyor' iddialarına ilişkin "Cumhur İttifakı'na sesleniyorum. Kendilerinin kanalları var, 957 köyü tek tek gezdirsinler. İddia ediyorum bir tanesi Mansur Yavaş'ın bu yaptığı çalışmalardan şikayetçi olursa ben o gün siyaseti bırakacağım" dedi.
Ankara Masası
|
07 Temmuz 2022, Perşembe - 22:47
Yetkin Öztürk: Mansur Yavaş'a eleştiri gelsin siyaseti bırakırım

Yetkin Öztürk, Ankara Masası Gündem Özel programında Genel Yayın Yönetmeni Fatih Atik'in konuğu oldu.

Öztürk, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a yönelik 'algı belediyeciliği yapıyor' iddialarına tepki gösterdi.

Öztürk "Mansur bey otobüsün üzerinde şu sözü verdi. Ben 100 gün kendisi ile gezdim, parti ve genel başkanım adına. Mansur bey otobüsün üzerinden hep şunu söyledi "Hansı, corcu zengin etmeyeceğim" dedi. Ankaralı üretici, adam sözünde durdu ne algısı! Mansur bey bir günden bir güne çılgın projem var, şunu yapacağım, bunu yapacağım demedi. "Ben vatandaşa dokunacağım, Ankaralı'yı mutlu edeceğim, zengin edeceğim" dedi." diye konuştu.

"Ben o gün siyaseti bırakacağım"

Vatandaşın Yavaş'tan memnun olduğunu belirten Öztürk, iddialı sözler sarf ederken sözlerine şöyle devam etti;

Şu anda ilçelerimizde lavanta üretiliyor, seralarda çiçekler yetiştiriliyor. Belediye alıyor, civar belediyeler alıyor, üretilen bütün buğdayları Mansur bey alım garantisi veriyor. Tohumunu veriyor destekliyor. Vatandaş mutlu şu anda. Cumhur İttifakı'na sesleniyorum. Kendilerinin kanalları var, ekipleri , belediye reisleri var. Göndersinler 957 köyü tek tek gezdirsinler. İddia ediyorum bir tanesi Mansur beyin bu yaptığı çalışmalardan şikayetçi olurlarsa ben o gün siyaseti bırakacağım.  Bu kadar net iddia ediyorum. 

"Halktan kopmuşsunuz"

Öyle ahkam kesmekle olmuyor bu işler. Sırça saraylarınızda oturuyorsunuz kimse etrafınıza yaklaşamıyor. Halktan kopmuşsunuz. Ondan sonra da algı belediyeciliği diyorsunuz. Ya bırakın bir de teşekkür edin. Yaptıysa adam da yapmış. Bir şeyler yapıyor, koşturuyor , mücadele ediyor sizin ümüğüne çökmenize rağmen. "

http://www.ankaramasasi.com/haber/1643589/yetkin-ozturk-mansur-yavasa-elestiri-gelsin-siyaseti-birakirim
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.