Yetkin Öztürk: “Ülkeyi yönetemedikleri gibi bir Ankaragücü’nü de yönetemiyorlar”

İyi Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk, Ak Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan’ın eski Ak Parti milletvekili Ankaragücü Başkanı Faruk Koca’yı kınamasını değerlendirdi. Öztürk, “Ülkeyi yönetemedikleri gibi bir Ankaragücü’nü de yönetemiyorlar. Artık birbirlerine düştüler” dedi.
Ersin Küçükbarak
|
07 Temmuz 2022, Perşembe - 23:10
Yetkin Öztürk: “Ülkeyi yönetemedikleri gibi bir Ankaragücü’nü de yönetemiyorlar”

Yetkin Öztürk, Ankara Masası Gündem programında Genel Yayın Yönetmeni Fatih Atik’in sorularını yanıtladı.

Ankaragücü Olağanüstü Kongresi sırasında yaşanan protokol krizi ve sonrasında Ak Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan’ın Ankaragücü Başkanı Faruk Koca’yı kınamasını değerlendiren Öztürk, “Gemi su alıyor o yüzden görmediğiniz şeyleri 20 yıl sonra görmeye başlamanızın sebebi o. Gemi su alıyor o yüzden görüyorsunuz” ifadesini kullandı.

Yetkin Öztürk, yıkılan ve yıllardır yapılmayan stadyumun olduğu yerde Ankaragücü’nün şampiyonluk kutlaması yapıldığını hatırlatan Öztürk, İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın ile programa katıldıklarını belirtti.

“Başkente stadyum yapmaktan acizseniz taraftar size tepki gösterir”

“20 bine yakın Ankaragücü taraftarımız oradaydı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay anons edildiğinde yaklaşık 7-8 dakika taraftar yuhaladı. Ben böyle bir şeye ilk defa tanıklık ettim.” diyen  Öztürk, “Bunun ana sebebi şu; Türkiye Cumhuriyeti’nin başkentinde stadyum yok. Yani Ankaragücü Süper Lig’de iken Yenikent’teki stadyumda biz Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor bu kulüplerimizi maalesef tarlaların içine araç park ettirerek oralarda misafir ettik. Bu maalesef iktidarın ayıbıdır. Eğer siz başkentinize bir stadyum yapmaktan bile acizseniz -yıllar geçmiş- o taraftar haklı tepkisini size medeni bir şekilde orada gösterir” şeklinde konuştu.

Öztürk şöyle devam etti:

“Ülkeyi yönetemedikleri gibi bir Ankaragücü’nü de yönetemiyorlar”

“Kongreye gelecek olursak ben katılacaktım katılacağımı ifade etmiştim fakat bir vefat haberi vardı cenazeye katılmak durumda kaldığım için görevlendirme yaptık bir yardımcımız katıldı. Ben akşamında sosyal medyada ve Google’daki haberlerde gördüm. Şuna üzüldüm; ülkeyi yönetemedikleri gibi bir Ankaragücü’nü de yönetemiyorlar. Böyle de bir acziyet içindeler.”

“İki partilinin birbirini sosyal medya üzerinden kınadığına ilk defa şahit oluyorum”

“ Faruk Koca bir dönem Milletvekilliği yapmış Sayın Cumhurbaşkanıyla çok yakın mesai yapmış bir isim, siyasi figür Ankara’da. Ankaragücü’nün de başkanı kendisi, gayretli çalışmaları var kendisinin, biz de takip ediyoruz. Ama aynı partide beraber siyaset yaptıkları Ankara İl Başkanı bir Tweet atıyor, kulüp yöneticisi başta olmak üzere bir kınama mesajı yayınlıyor. Bilmiyorum ama kınama size karşı düşmanca bir tavrı olan veya çok kabul edilemez bir şeyde acımasızca bir tabirdir. Ben siyasette kendi iki partilinin birbirini sosyal medya üzerinden kınadığına ilk defa şahit oluyorum. Tekrar söylüyorum gemi su alıyor artık birbirlerine düştüler yapacak bir şey yok.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1643597/yetkin-ozturk-ulkeyi-yonetemedikleri-gibi-bir-ankaragucunu-de-yonetemiyorlar
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.