Yetkin Öztürk'ten Hakan Han Özcan'a iksirli gönderme

İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk, görevi boyunca hiçbir AK Partili yönetici ile sahada karşılaşmadığını belirterek "Ya görünmezlik iksiri içiyorlar ya da çok farklı bir çalışma şekilleri var" dedi.
Ankara Masası
|
03 Kasım 2021, Çarşamba - 13:53
Yetkin Öztürk'ten Hakan Han Özcan'a iksirli gönderme

İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk, Ankara Masası canlı yayınında gazeteci Fatih Atik'in sorularını yanıtladı. Öztürk, programın bir bölümünde isim vermeden AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan'ı hedef aldı.

İl Başkanlığı'nda dördüncü yılına girdiğini belirten Öztürk, görevi boyunca hiçbir AK Partili yönetici ile sahada karşılaşmadığını vurguladı.

Öztürk, "Ya görünmezlik iksiri içiyorlar biz göremiyoruz ya da çok farklı bir çalışma teknikler var. Bunu çözmek isterim ama hala karşılaşamadım. Hiçbir yerde yoklar. 25 yıldır siyaset yapıyorum. Geçmiş dönemlerde de sahada gezerdik. Caddede, sokakta, düğünde, dernekte bir yerde karşılaşırdık ama AK Partili hiçbir siyasetçi ile 4 yıldır sahada karşılaşmadım. Ne il başkanı ile ne belediye başkanı ile ne de milletvekili ile." ifadelerini kullandı. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/1095509/yetkin-ozturkten-hakan-han-ozcana-iksirli-gonderme
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.