''Teröristlerin inlerini başlarına yıktık, yıkmaya devam ediyoruz”

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar terörle mücadelenin kararlılıkla devam ettiğini vurgulayarak, Pençe-Kilit Operasyonu’nda 277 teröristin etkisiz hale getirildiğini söyledi.
Onur Çetinkaya
|
09 Temmuz 2022, Cumartesi - 14:06
''Teröristlerin inlerini başlarına yıktık, yıkmaya devam ediyoruz”

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Irak ve Suriye sınır hattı ile sınır ötesinde görevli birliklerin komutanları ile video konferans toplantısı düzenledi.

"Terör belasından kurtuluncaya kadar bu mücadeleyi sürdüreceğiz"

Suriye’nin kuzeyinde son dönemde artan terörist saldırılara dikkati çeken Akar, “Özellikle Münbiç ve Tel Rıfat’tan bazı tacizler başladı. Bunlara karşı terörist hedeflere tereddütsüz olarak her türlü müdahaleyi yaptık, yapmaya devam edeceğiz. Teröristleri etkisiz hale getirmek için yapılması gereken ne varsa yapmayı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Akar, “En son terörist etkisiz hale getirilinceye, asil milletimiz, 85 milyon vatandaşımız terör belasından kurtuluncaya ve sınırlarımız tam olarak güven altına alınıncaya kadar bu mücadeleyi sürdüreceğiz” diye konuştu.

''Teröristlerin inlerini başlarına yıktık, yıkmaya devam ediyoruz”

Terörle mücadelenin artan azim ve kararlılıkla devam ettiğini vurgulayan Akar, ''Pençe-Kilit Operasyonu’nda ise 277 terörist etkisiz hale getirildi. Teröristlerin inlerini başlarına yıktık, yıkmaya devam ediyoruz” dedi.

Tahıl koridoru açılacak mı? 

"Tahıl koridoru"na ilişkin de değerlendirmelerde bulunan Akar,''Dörtlü görüşmelerle oradaki milyonlarca ton tahılın ve diğer gıda malzemelerinin uygun şekilde planlanan adreslerine gitmeleri için elimizden gelen katkıyı sağlıyoruz. Önümüzdeki günlerde bu konuda bazı gelişmeler olmasını bekliyoruz” açıklamasında bulundu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1645905/teroristlerin-inlerini-baslarina-yiktik-yikmaya-devam-ediyoruz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.