AK Parti'den CHP'ye bayram ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi , bayram çerçevesinde AK Parti heyetini ağırladı.
Onur Çetinkaya
|
10 Temmuz 2022, Pazar - 13:27
AK Parti'den CHP'ye bayram ziyareti

Bayramın 2'nci gününde siyasi partiler arasında bayramlaşma ziyaretleri gerçekleşti.

CHP, Kurban Bayramı dolayısıyla çeşitli parti temsilcilerini CHP Genel Merkezi'nde ağırlamaya başladı.

Bayram ziyaretleri çerçevesinde CHP Genel Merkezi'ni ilk olarak AK Parti’yi temsilen AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, Genel Merkez MKYK Üyesi Ankara Milletvekili Lütfiye Selva Çam, Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi Teşkilat Başkan Yardımcısı Zeynep Şahin'in yer aldığı heyet ziyaret etti. 

Bayramlaşmada konu ekonomi oldu

AK Parti heyetini CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü ve Gençlik Kolları Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Uygar Elitog karşıladı. CHP'li Milletvekili Jale Nur Süllü, bayramlaşmada ekonomi ile ilgili eleştirilerde bulundu.

CHP'li Jale Nur Süllü, sohbet sırasında ekonomiye değinerek, "Ülkede ekonomik koşullar çok sıkıntılı. Kurban Bayramı'nda vatandaşlar kurban kesemedi bu dönem. Hayvan pazarına gittiğimizde, bütün satıcılar bekliyordu ne yazık ki. Pandemi döneminde daha iyi olduğunu söylediler." dedi. 

AK Parti'li Mustafa Yel ise kurban satıcılarının memnun olduğunu gözlemlediğini belirterek, "Tekirdağ'da dolaştım bayram öncesinde. Genelde satıcılarımız memnun olduklarını ifade etti." diye cevap verdi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1646452/ak-partiden-chpye-bayram-ziyareti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.