İYİ Parti'de bayramlaşma trafiği

İYİ Parti heyeti, Kurban Bayramı dolayısıyla ziyarette bulunan siyasi parti temsilcilerini ağırladı.
Onur Çetinkaya
|
10 Temmuz 2022, Pazar - 14:16
İYİ Parti'de bayramlaşma trafiği

Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen partiler arası bayramlaşma programı kapsamında, İYİ Parti'yi, AK Parti, CHP, Türkiye Değişim Partisi, Saadet Partisi, Demokrat Parti, Milli Yol Partisi, Demokratik Sol Parti, Gelecek Partisi, Deva Partisi ziyaret etti.

Siyasi parti heyetlerini, Seçim İşleri Başkanı ve Ankara Milletvekili Şenol Sunat, Genel İdare Kurulu Üyesi Mehmet Arslan, Gençlik Politikaları Başkanlığı Çevre ve Ekoloji Politikaları MYK Başkanı Merve İnan ağırladı.

AK Parti ziyaret etti

AK Parti, Genel Merkez MKYK Üyesi ve Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel'in başkanlığında, Genel Merkez MKYK Üyesi ve Ankara Milletvekili Lütfiye Selva Çam, Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyesi Reşide Yüksel ve Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi Zeynep Şahin'in yer aldığı heyetle İYİ Parti'yi ziyaret etti.

Mustafa Yel, güçlü Türkiye'nin daha iyiye gidebilmesi için iktidar ve muhalefetin var gücüyle çalışmasının temel hedefleri olduğunu dile getirdi.



İYİ Parti CHP'yi ağırladı

İYİ Parti'yi ziyarete gelen CHP'li heyette,Parti PARMeclisi Üyeleri Pınar Uzun ve Deniz Demir, Kadın Kolları Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Aliye Ersever ile Gençlik Kolları Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Dilara Şule Dişbudak yer aldı.

CHP'li Uzun, bayramın toplumun tüm kesimleri için hak, özgürlük, hukuk ve adaletin herkes için gecikmeden tecelli ettiği bir süreç anlamında gerçek bir milat olmasını diledi.

Siyasi partiler İYİ Parti'yi ziyaret etti

Türkiye Değişim Partisi, Saadet Partisi, Demokrat Parti, Milli Yol Partisi, Demokratik Sol Parti, Gelecek Partisi İYİ Parti'ye bayram ziyaretinde bulundu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1646512/iyi-partide-bayramlasma-trafigi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.