Ak Partililer Anadolu’yu dolaşacak

AK Parti milletvekilleri ve teşkilatları, 2023 seçimlerinin ön hazırlıkları kapsamında Anadolu turuna çıkacak.
Ersin Küçükbarak
|
22 Temmuz 2022, Cuma - 10:01
Ak Partililer Anadolu’yu dolaşacak

AK Parti Teşkilat Başkanlığı tarafından planlanan saha çalışmaları önümüzdeki haftadan itibaren başlayacak.

Teşkilat Başkanlığı, il başkanlarından milletvekillerinin ve ihtiyaç olması hâlinde bakanların da katılacağı yaz programlarını hazırlamalarını istedi. İl başkanlıklarının yapacakları programlar çerçevesinde AK Parti ekipleri eylül sonuna kadar haftanın en az dört günü sahaya inerek ilçeleri ve köyleri dolaşacak.

“2023 seçimlerine yönelik hazırlıkların da başlatılması anlamına geliyor”

AK Parti kurmayları, "Yıl sonuna kadar AK Parti görünür bir şekilde sahada olacak. Bütün ilçelere ziyaretler tamamlanacak. 2023 seçimlerinin yol haritası bu toplantılarla belirlenecek. Vatandaştan gelen talepler, sıkıntılar anlık çözüm gerektiriyorsa telefon trafiği ile bu meseleler çözülecek. Diğer talepler raporlanarak hükümete ve partiye bildirilecek. Her şehrin kendine özgü sıkıntıları, talepleri belirlenecek. Bu ziyaretler ve programlar 2023 seçimlerine yönelik hazırlıkların da başlatılması anlamına geliyor. AK Parti’den uzaklaşma eğiliminde olan seçmeni yeniden AK Parti’ye çekmenin yanı sıra, yaşanan sıkıntıların yine AK Parti tarafından çözüleceğine yönelik gerçekliği de vurgulayacağız. Her türlü eleştiriye açık olarak vatandaşı sonuna kadar dinleyeceğiz” değerlendirmesini yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sunulmak üzere rapor hazırlanacak

Türkiye Gazetesi’nin haberine göre, Eylül sonunda tamamlanacak bu programlarda elde edilen veriler rapor hâline getirilerek, parti yönetimine ve Cumhurbaşkanı’na sunulacak. Eylül ayı sonunda tamamlanacak programın ardından bu kez güz dönemi çalışmaları başlatılacak. Bu çalışmalar ekim-kasım-aralık olmak üzere üç aylık bir süreyi kapsayacak. Milletvekilleri her ayın iki haftasında seçim bölgelerinde olmaya devam edecekler.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1667362/ak-partililer-anadoluyu-dolasacak
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.