Gelin ağırlıklar yüzünden halay çekemedi!

Hakkari’de Pinyanişi Aşireti'nin önemli üyelerinden biri olan iş adamı Bülent Çallı’nın avukat olan oğlu Melih Çallı ile inşaat mühendisi Büşra Çallı, görkemli bir düğün töreniyle dünya evine girerken, geline 4 kilogram altın takıldı. Gelin halay çekmekte zorlanırken, damada da 3 milyon lira hediye edildi.
Mevlüt Peker
|
25 Temmuz 2022, Pazartesi - 17:12
Gelin ağırlıklar yüzünden halay çekemedi!

Hakkari’nin Pinyanişi aşiretinin önemli üyelerinden biri olan ve Ankara’da yaşayan iş insanı Bülent Çallı, avukat olan oğlu Melih Çallı’yı everdi.

Naif Çallı’nın mühendis kızı Büşra Çallı ile evlenen Melih Çallı’nın Berçelan Mahallesi’nde 2 gün 2 gece süren düğünü için Hakkari, İstanbul, Antalya, Van, Irak ve İran’dan önemli isimler geldi.

Düğünde Çallı çiftine takı takmak için uzun süre kuyruk bekleyen davetliler, geline 4 kilogram altın, damada ise 3 milyon TL taktılar. Gelin Büşra Çallı’nın ağırlıklar sebebiyle halay çekmekte hayli zorlandığı görüldü.

Oğlunun ve kendilerinin mutlu gününde yalnız bırakmayan tüm davetlilere teşekkür eden damadın babası iş insanı Bülent Çallı, “16 Temmuz’da Ankara’da binlerce kişinin katılımı ile kız tarafının düğününü yaptık. Bizleri mutlu bahtiyar ettiler. Bugün de akrabalarımızın ısrarı üzerine Hakkari’de düğün yaptık. Buradaki düğünümüze de binlerce misafirimiz geldi. Düğünümüze katılan bütün hemşehrilemize, akrabalarıma, arkadaşlarıma ve dostlarıma şükranlarımı, saygılarımı sunuyorum” diye konuştu.

26 yaşındaki avukat damat Melih Çallı da “Mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmayan ve bizimle birlikte mutlu olup mutluluğumuza mutluluk katan akrabalarımıza ve arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1672995/gelin-agirliklar-yuzunden-halay-cekemedi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.