İnci Taneleri'nin 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İnci Taneleri'nin dün akşam ekrana gelen 12. bölümü geceye damgasını vurdu. Sahneleriyle ve finaliyle fırtınalar estiren dizinin yeni bölüm tanıtımı merakla bekleniyor. Peki, İnci Taneleri'nin 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte yanıtı...
Ecem Çetin
|
26 Nisan 2024, Cuma - 17:00
İnci Taneleri'nin 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İlk bölümünden itibaren dikkatleri üzerine çeken ve büyük bir ilgiyle takip edilen İnci Taneleri dizisi,  perşembe akşamları izleyici karşına çıkıyor. 

Kanal D'de ekrana gelen, sürükleyici hikayesi ve oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerin çeken dizi büyük bir ilgiyle izleniyor. 

Hazar Ergüçlü, Yılmaz Erdoğan, Kubilay Aka ve Selma Ergeç'in başrolünü paylaştığı, son dönemin en dikkat çeken projelerinden biri olan İnci Taneleri her hafta reytinglerin zirvesinde yer alıyor.

Her hafta sahneleriyle ve finaliyle heyecanı doruklara çıkaran ve sosyal medyada oldukça konuşulan dizi, dün akşam 12. bölümüyle ekrana geldi. 

İlgiyle izlenen bölümün ardından insanlar dizinin 13. bölüm fragmanının yayınlanıp, yayınlanmadığını merak ediyor. 

İnsanlar, "İnci Taneleri'nin 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?" Sorularına yanıt arıyor. 

Dizinin 13. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. 

Yapımını BKM'nin yapımcılığını Necati Akpınar'ın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez oturuyor. Diziyi Yılmaz Erdoğan kaleme alıyor.

Oyuncu kadrosunda Güven Kıraç, Yasemin Baştan, Mustafa Yıldıran, Orkuncan İzan, Mücahit Koçak, Ülkü Hilal Çiftçi, Furkan Rıza Demirel, Rıza Kocaoğlu, Özgün Çoban gibi isimler yer alıyor.      

http://www.ankaramasasi.com/haber/2135551/inci-tanelerinin-13-bolum-fragmani-yayinlandi-mi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.