Hemşiresine hasta oldu, evlendiler!

Öğretmen Erkan Kaya, tedavi olmak için Hatay’dan İzmir’e geldi ve hastanede kendisiyle ilgilenen hemşire Kardelen Yargıcı’ya aşık oldu. Birbirlerine aşık olan öğretmen ve hemşire nikah masasına oturdular.
Mevlüt Peker
|
26 Temmuz 2022, Salı - 11:06
Hemşiresine hasta oldu, evlendiler!

Hatay’ın merkez ilçesi Antakya’dan tedavi için İzmir’e gelen özel çocuklar eğitim öğretmeni Erkan Kara, tedavisi süresince hastanede kendisiyle ilgilenen hemşire Kardelen Yargıcı’ya daha ilk görüşte aşık oldu. Tedavi olduğu günlerde İzmir’e tayini çıkan ve ailesini de İzmir’e getiren Erkan Kara ile hemşire Kardelen Yargıcı, her iki ailenin rızası üzerine mutlu sona erişti.

Üç gün süren düğün töreni ile dünya evine giren çiftin kına gecesi İzmir’de, düğünleri ise Hatay’da yapıldı. Genç çift balayını ise Antalya’da geçirecekler.

Duygularını paylaşan gelin Kardelen Yargıcı, “Evliliği hiç düşünmüyordum. Aklımda yoktu. Tesadüfler yaşam çizgisini oluşturdu. Erkan, tedavisi için hastanemize geldi. Görevli olduğum kata hasta olarak yatırıldı. Ben de tedavisiyle ilgilenen hemşireydim. Evliliği hiç düşünmüyordum, fakat kader bizi evliliğe götürdü. Çok mutluyum.” diye konuştu.

Ruh ikizini İzmir’de bulduğunu söyleyen Erkan Kara ise, “Hatay’dan İzmir’e tedavi için geleceksin, burada hayat arkadaşını bulacaksın’ deseler inanmazdım. Fakat gerçekten ruh ikizimi İzmir’de buldum. Çok mutluyum ve bir o kadar da şanslıyım. Kardelen hemşireyi evliliğe ikna ettim.” dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1673858/hemsiresine-hasta-oldu-evlendiler
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.