Kemal Kılıçdaroğlu'nun yerine konuşulan 3 isim

Altılı masanın Cumhurbaşkanı adayı olarak adı ön plana çıkan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığı durumunda partideki koltuğunu Faik Öztrak, Oğuz Kaan Salıcı ve Özgür Özel'den birine bırakabileceği konuşuluyor.
Ankara Masası
|
30 Temmuz 2022, Cumartesi - 18:13
Kemal Kılıçdaroğlu'nun yerine konuşulan 3 isim

2023 seçimleri için geri sayım sürerken, altılı masadan Cumhurbaşkanı adayı olarak kim adının çıkacağı merakını koruyor.

Masanın adayı olarak Mansur Yavaş, Ekrem İmamoğlu gibi siyasilerin adı geçse de  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ismi ön plana çıkıyor.

Altılı masanın oluşmasında büyük pay sahibi olan ve helalleşme çıkışıyla da muhafazakarlara yönelik çalışmalarını yürüten Kılıçdaroğlu'nun adaylığına Millet İttifakı'nın diğer partilerinden de destek geldi.

Kılıçdaroğlu'nun yerine kim gelecek?

Kılıçdaroğlu'nun aday olması durumunda ise parti rozetini çıkaracağı, genel başkanlıktan da istifa edeceği belirtildi.

Kılıçdaroğlu'nun aday olması durumunda yerine yakın çalıştığı kurmaylarından Faik Öztrak, Oğuz Kaan Salıcı ve Özgür Özel'in isimlerinden birinin geçebileceği konuşuluyor.

Salıcı ve Özel yarışacak

2023 Haziran seçimlerinden sonra yapılması planlanan 38. Olağan Kurultay'da da yarışın Oğuz Kaan Salıcı ile Grup Başkanvekili Özgür Özel arasında geçebileceği kaydediliyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1682818/kemal-kilicdaroglunun-yerine-konusulan-3-isim
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.