Kemal Kılıçdaroğlu koltuğu bırakmayacak iddiası

CHP'li bir yetkiliyle konuşan HaberTürk yazarı Kübra Par, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı adayı gösterilmesi halinde partideki görevini bırakacağı iddialarının gerçeği yansıtmadığını bilgisini aldığını yazdı. Par, Kılıçdaroğlu'nun 2024 seçimlerine kadar görevine devam edeceği aktardı.
Ankara Masası
|
02 Ağustos 2022, Salı - 11:39
Kemal Kılıçdaroğlu koltuğu bırakmayacak iddiası

HaberTürk yazarı Kübra Par, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı olması halinde genel başkanlıktan istifa edeceği iddialarına ilişkin dikkat çeken bir yazı kaleme aldı.

CHP'li bir isimle konuşan Par, Kılıçdaroğlu'nun 2024 seçimlerine kadar genel başkanlık koltuğunu bırakmayı düşünmediği bilgisini aktardı.

Par,CHP'li isme Kılıçdaroğlu'nun favorisinin CHP Örgüt ve Örgüt Yönetimlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı olduğunu yönündeki bilgiyi sorduğunu belirterek şu bilgileri aktardı;

Kemal Bey’in yakın ekibinden bir isim aradı. Benimle pek hemfikir değildi.

'Kılıçdaroğlu’nun bir prensi yok. Kimsenin çok güçlenmesini istemez. Salıcı da buna dahil' dedi.

Ardından çok daha önemli bir bilgi paylaştı:

'Şu anki sistem partili Cumhurbaşkanlığı’nı mümkün kılıyor. Kemal Bey seçilirse 2024’te yapılacak yerel seçimleri de görmeden genel başkanlık koltuğunu bırakmayabilir." 

Kılıçdaroğlu genel başkanlığı bırakacak iddiası

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun aday olarak gösterilmesi halinde partisindeki görevinden istifa edeceği iddia edilmişti. Kılıçdaroğlu'nun yerine ise  Oğuz Kaan Salıcı, Özgür Özel veya  Faik Öztrak'ın geçeceği konuşuluyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1686470/kemal-kilicdaroglu-koltugu-birakmayacak-iddiasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.