Murat Köse, hakkında iddialarda bulunan Özgür Özel’i özür dilemeye çağırdı

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse ve CHP TBMM Grupbaşkanvekili Özgür özel hakkındaki yolsuzluk tartışması devam ediyor. Murat Köse, Özel’e özür dileme çağrısı yaptı. Köse, "Sende azıcık onur, azıcık namus, azıcık şeref varsa basın toplantısı yaparsın ve benden özür dilersin. Bu şekilde benden özür dilersen seninle ilgili açtığım davalardan vazgeçeceğim. Özür dileyerek bir yanlış yaptığını, sehven bir hata yaptığını kabul etmiş olacaksın ve kurtulacaksın." dedi.
Ersin Küçükbarak
|
03 Ağustos 2022, Çarşamba - 11:51
Murat Köse, hakkında iddialarda bulunan Özgür Özel’i özür dilemeye çağırdı

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, hakkında yolsuzluk iddialarını dile getiren CHP TBMM Grupbaşkanvekili Özgür Özel’e tepki gösterdi.

“ İtibar suikastı yapmaya çalışıyorlar”

Mamak Belediye Meclisi’ndeki konuşmasında, kendisi hakkında asılsız isnatlarda  mahkemede hesaplaşacaklarını vurgulayan Köse, “Bizimle normal yollardan baş edemiyorlar seçimde yenemiyorlar her seçimde yeniliyorlar. Bizimle hizmette ve eserde yarışamıyorlar. İtibar suikastı yapmaya çalışıyorlar” şeklinde konuştu.

“Bizim başımız dik alnımız açık”

Köse, aylardır açık bulmak için her yere bakıldığını belirterek, “Bizim sizin gibi ne bagajımız ne gizli ajandamız var olmayan şeyi nasıl bulacaksınız? Bizim başımız dik alnımız açık” dedi.

Her zaman halka hesap verecek şekilde en güzel hizmetleri yaptıklarını anlatan Köse, “Asla başaramayacaksınız. Bizim çalışmalarımıza, milletimize hizmet etmemize asla engel olamayacaksınız. Buradan topunuza sesleniyorum. Hodri meydan diyorum. Elinizden ne geliyorsa yapın. Şunu bilin ki asla bizi yıldıramayacaksınız, asla bizi susturamayacaksınız. Bedeli ne olursa olsun hep gerçekleri konuşacağız.” ifadelerini kullandı.

Özel şunları dile getirdi:

“Cumartesi akşamına kadar benden özür dile”

“Özgür Özel olabilir rekabet yapacağım diye zarar vermek için bir an gaflete düşmüş ve bu açıklamayı yapmış olabilirsin. Özgür özel sana bir teklifim var Bu hafta sonu Cumartesi akşamına kadar sana süre veriyorum. Sende azıcık onur, azıcık namus, azıcık şeref varsa basın toplantısı yaparsın ve benden özür dilersin.”

“Özür dilersen seninle ilgili açtığım davalardan vazgeçeceğim”

“ Bu şekilde benden özür dilersen seninle ilgili açtığım davalardan vazgeçeceğim. Özür dileyerek bir yanlış yaptığını, sehven bir hata yaptığını kabul etmiş olacaksın ve kurtulacaksın. Sana bir fırsat sunuyorum. Evet insanlar onuru için yaşar, şerefi için yaşar, namusu için yaşar –bunlar böyle şeyler için yaşamıyor ama- biz bunun için yaşarız. Kimsenin başka kimsenin onurunu, şerefini inancını aşağılayarak rencide ederek bir şey yapma hakkı yoktur. Ey Özgür Özel sana sesleniyor ve meydan okuyorum. Sende azıcık onur, azıcık şeref azıcık namus varsa basın mensuplarının karşısına çık ve özür dile. Bu hafta sonu Cumartesi akşamına kadar sana süre veriyorum. Eğer bu süre içerisinde özür dilemezsen gün Pazartesi olduğunda sana bir müfteri olarak başka söyleyeceklerim var.”

“Ya özür dile ya da bir müfteri olmayı kabul et”   

“ Özgür özel sana söylüyorum. Sana bir şans veriyorum. Zaten bozuk olan sicilin, milletimizin değerleriyle olan kavgan ve kararan siyasi hayatına kara bir leke daha konacak ve onurlu insanların içine çıkamayacaksın. Hani genel başkanlıkla ilgili yedek kulübede bekliyorsun ya yedek kulübeden emekli olacak ve onur, şeref ve namustan yoksun olarak yaşayacaksın. Ya özür dile ya da bir müfteri olmayı kabul etmiş olacaksın ona göre”

   "İftira ile itibar cellatlığına soyunmak ayıp değil mi? "

Murat Köse sosyal medyada CHP’yi de hedef aldı.

Köse paylaşımında,

“Ey CHP, Niye sesiniz çıkmıyor? Yalancı, iftiracı bir ahlaksızın peşinden giden Özgür Özel’in partinizde milletvekili olmasından dolayı utanmıyor musunuz? Böyle yalan ve iftira ile itibar cellatlığına soyunmak ayıp değil mi? İçinizde hiç mi dürüst insan yok! Yazık.” diye seslendi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1689661/murat-kose-hakkinda-iddialarda-bulunan-ozgur-ozeli-ozur-dilemeye-cagirdi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.