Kılıçdaroğlu'dan Erdoğan'a KPSS eleştirisi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın iptal edilen KPSS ile ilgili "biz orada boşta bulunsak bunu seçime kadar satacaklardı" dediğini belirterek “Aslında diyor ki, muhalefet bu kadar güçlü olmasaydı, benim çalıntı sınavlar umurumda olmaz.” ifadesini kullandı.
Ersin Küçükbarak
|
06 Ağustos 2022, Cumartesi - 18:12
Kılıçdaroğlu'dan Erdoğan'a KPSS eleştirisi

Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın KPSS sorularının sızdırılması sonrası yaptığı açıklamalara sosyal medyadan tepki gösterdi.

Erdoğan iptal edilen KPSS ile ilgili "biz orada boşta bulunsak bunu seçime kadar satacaklardı" dediğine işaret eden Kılıçdaroğlu bu sözleri eleştirdi.

Kılıçdaroğlu paylaşımında, “Erdoğan iptal edilen KPSS ile ilgili "biz orada boşta bulunsak bunu seçime kadar satacaklardı" demiş. Aslında diyor ki, muhalefet bu kadar güçlü olmasaydı, benim çalıntı sınavlar umurumda olmaz. Ama işte seçim kapıda, ben de umursuyor gibi yapıyorum. Gençler görün ve duyun; bu adam böyle biri, zihni böyle çalışıyor. Bunda ne hak var ne hukuk; ne haram var ne helal... Hiçbir şey yok. Sadece büyük bir boşluk.” ifadelerine yer verdi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1697679/kilicdarogludan-erdogana-kpss-elestirisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.