Özgür Özel’den Kılıçdaroğlu’na “müzakere de mücadele de eden bir siyaset için yola çıktık” yanıtı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşecek olmasına tepki gösteren eski CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Bu düzenin kurucusu sarayla müzakere edilmez, mücadele edilir" sözlerine göndermede bulundu. Özel, “Sizlere güç veren, sizlerden güç alan, sokaktan korkmayan, meydandan çekinmeyen, müzakere de eden mücadele de eden yepyeni, dinamik, sonuç alan bir siyaset için yola çıktık” dedi.
Ersin Küçükbarak
|
26 Nisan 2024, Cuma - 14:44
Özgür Özel’den Kılıçdaroğlu’na “müzakere de mücadele de eden bir siyaset için yola çıktık” yanıtı

Cumhuriyet Halk Partisi’nde müzakere mi mücadele mi tartışması sürüyor.

CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel’in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşecek olmasını sosyal medyadan eleştirdi.

Türkiye’de yaşanan sıkıntıların ağırlığına işaret eden Kılıçdaroğlu, "Bu düzenin kurucusu sarayla müzakere edilmez, mücadele edilir" diyerek CHP Yönetimine üstü örtülü mesaj verdi.

Özgür Özel ise Denizli’den Kılıçdaroğlu'na isim vermeden yanıt verdi.

Yapacağı her görüşme, kuracağı her temas, çıkacağı her kürsüde milletin sesi olacağının altını çizen özel şunları söyledi:

“Destek olalım, hakkımızı söke söke alalım”


“Müzakere de eden mücadele de eden bir siyaset için yola çıktık”


“Türkiye İttifakı kazanacak, Türkiye kazanacak”


http://www.ankaramasasi.com/haber/2135534/ozgur-ozelden-kilicdarogluna-muzakere-de-mucadele-de-eden-bir-siyaset-icin-yola-ciktik-yaniti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.