Başkent'te doğa yürüyüşü!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı ve Muhtarlık İşleri Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen doğa yürüyüşünün üçüncü adresi Çubuk Karagöl oldu.
Ecem Çetin
|
07 Ağustos 2022, Pazar - 13:36
Başkent'te doğa yürüyüşü!

Ankara Büyükşehir Belediyesi  Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı ve Muhtarlık İşleri Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen doğa yürüyüş etkinlikleri devam ediyor

Yürüyüşün üçüncü adresi  Çubuk Karagöl oldu. Etkinliğe, Sincan, Etimesgut ve Gölbaşı Mahalle Muhtarları ile vatandaşlar katıldı.Etkinliğe muhtarların yanında belirlenen  200 kişi katıldı.

Otobüslerle Çubuk Karagöl ’e getirilen katılımcılar, bir yandan gün boyu doğa ile iç içe vakit geçirirken, bir yandan da yürüyüşten voleybola, aerobikten halat çekmeye kadar pek çok etkinlikte doyasıya eğlendi.

Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Önder Yanmaz, üçüncüsünü gerçekleştirdikleri doğa yürüyüşleri ile ilgili şu bilgileri verdi:

"Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı ile birlikte yürüttüğümüz doğa yürüyüşlerinin üçüncüsünü Çubuk Karagöl Mesire Alanı’nda düzenliyoruz. Doğa Yürüyüşümüze Sincan, Etimesgut ve Gölbaşı’nda görev yapan mahalle muhtarlarımız katıldı. Etkinliğimize katılan herkese teşekkür ediyoruz."

Bu tarz etkinlikleri düzenlemeye devam edeceklerini belirten Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Mustafa Artunç ise, "Muhtarlık İşleri Daire Başkanlığı ile birlikte vatandaşlarımızın katıldığı bir doğa yürüyüşü etkinliği düzenliyoruz. Bu gibi faaliyetler düzenlemeye devam edeceğiz" diye konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1698155/baskentte-doga-yuruyusu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.