Keçiören’de 21 branşta ücretsiz spor eğitimi

Keçiören Belediyesi’nin 7-14 yaş aralığındaki çocuklar için ücretsiz olarak 21 branşta açtığı 2022 Yaz Spor Okulları’nda eğitim faaliyetleri sürüyor.
Mevlüt Peker
|
12 Ağustos 2022, Cuma - 15:03
Keçiören’de 21 branşta ücretsiz spor eğitimi

Keçiören Belediyesi’nin 2022 Yaz Spor Okulları’nda genç sporculara akıl zeka oyunları, atletizm, badminton, basketbol, bilek güreşi, buz pateni, dart, güreş, halter, hentbol, judo, kaykay, kick boks, masa tenisi, okçuluk, oryantiring, ragbi, satranç, taekwondo, tenis, voleybol branşlarında eğitimler veriliyor.

7-14 yaş arası çocuklara ücretsiz eğitim verilen yaz okuluna katılan öğrenciler, arzu etmeleri durumunda birden fazla branşta eğitim görülebiliyor.

2021 yılında Yaz Spor Okulları’nda binlerce çocuk ve gence onlarca farklı branşta eğitim sağladıklarını belirten Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Keçiören bir spor şehridir. Spor yapmak isteyene bahane yok. İlçemize birçok yeni spor yatırımı yaptık. Okullarımızın bahçesindeki kapalı spor salonlarımızdan tutun da mahallelerimizdeki halı sahalara kadar tüm spor merkezlerimizi yeniledik. Gençlerimiz buralardan ücretsiz faydalanabiliyor. Yaz Spor Okulumuzda da yüzlerce gencimizi eğiterek ilgi duydukları branşlarda ilerlemeleri için önayak oluyoruz.” ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1709723/keciorende-21-bransta-ucretsiz-spor-egitimi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.