Ankara'daki inşaat işçilerinin defilesi ve taklitleri sosyal medyayı salladı!

Ankara’nın Altındağ ilçesi Karapürçek Mahallesinde bir inşaatta çalışan işçiler, strafordan yaptıkları podyum üzerinde defile düzenleyip şarkı söyledi. İşçilerin bu eğlenceli videoları sosyal medyada milyonlarca kişi tarafından izlendi.
Büşra Bayrak
|
17 Eylül 2020, Perşembe - 12:05
Ankara'daki inşaat işçilerinin defilesi ve taklitleri sosyal medyayı salladı!

Yozgat’ın Sorgun ilçesinden Ankara’ya giden ve bir inşaatta çalışan işçiler, iş hayatlarındaki stresi azaltmak ve çalışmalarını eğlenceli hale getirmek için öğle aralarında videolar çekerek sosyal medyada paylaştı.

Defile yapıp ünlü sanatçıların taklitlerini yaptılar

Milyonlarca kişi tarafından izlenen videolarda strafordan yaptıkları podyumda yürüyen işçiler, çalışma kıyafetleri ile birlikte ellerinde kürek, mala, matkap ve el arabasıyla defile yaptı.

Defileyle yetinmeyen işçiler bir de kurdukları sahnede su borularını mikrofon olarak kullanıp tesisat kendirinden yaptıkları saç ile Hadise ve Yıldız Tilbe gibi sanatçıların tiplemelerini yaptılar.  

“Bizi izlemede kalsınlar yeni videolar gelecek”

Eğlence amaçlı bu videoları çektiklerini anlatan inşaat işçisi Cihan Orhan, “Pandemi sürecinde bu videolarla vatandaşlarımızı güldürebiliyorsak ne mutlu bize. Videolarda beklediğimiz ilgiyi bulduk. Sosyal medyada son 4 günde takipçi sayım 20 bin arttı. Tüm destekleyen takip eden arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bizi izlemede kalsınlar yeni videolar gelecek” dedi.

“Bize destek oldukları sürece daha güzelleri gelecek”

Salih Aslan ise, “Yaptığımız işi daha eğlenceli hale getirebilmek için böyle bir video çektik. Biz elimizden geldiği kadarıyla takipçilerimizi eğlendirmeye çalışıyoruz, daha iyi videolar çekmeye çalışıyoruz. Bize destek oldukları sürece daha güzel videolar çekmeye gayret göstereceğiz” şeklinde konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/171087/ankaradaki-insaat-iscilerinin-defilesi-ve-taklitleri-sosyal-medyayi-salladi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.