MHP'den erken seçim iddialarına yalanlama

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Barış Yarkadaş'ın "Devlet Bey Sivas'tan erken seçim çağrısı yapabilir" iddialarını yalanladı. Yalçın "Yalanı avuç avuç içen, gerçeğin bir damlasını bile yutamaz. Sonunda, kendisi de ona inananlar da yalanda boğulur" ifadelerini kullandı.
Ankara Masası
|
16 Ağustos 2022, Salı - 15:45
MHP'den erken seçim iddialarına yalanlama

Gazeteci Barış Yarkadaş'ın, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 4 Eylül'de gerçekleştireceği Sivas mitinginde erken seçim çağrısında bulunacağı iddialarına  MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın sosyal medya üzerinden yanıt verdi.

"CHP’de vekil iken yalan ve iftira müstahsili, gazetecilik ederken de asparagas haber tüketicisi olan Barış Yarkadaş, katıldığı bir TV programında yine mesleki ihtisasını konuşturmuş" diyen Yalçın, "Yarkadaş, Sayın Genel Başkanımızın 4 Eylül’de Sivas’tan erken seçim çağrısı yapabileceğini öne sürmüş. Yalanı avuç avuç içen, gerçeğin bir damlasını bile yutamaz. Sonunda, kendisi de ona inananlar da yalanda boğulur" paylaşımında bulundu.

Yalçın paylaşımına şu şekilde devam etti;

"Bize medya çevrelerinden ulaşan son bilgilere göre, TV kanalları çalışanlarını boğulma tehlikesinden koruma kararı almış. Martavalcı Yarkadaş’a 4 Eylül’den itibaren ekran yasağı uygulanacakmış!"

http://www.ankaramasasi.com/haber/1718489/mhpden-erken-secim-iddialarina-yalanlama
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.