Lady Gaga Marvel kadrosuna mı katılıyor?

Dünyaca ünlü Amerikalı şarkıcı Lady Gaga'nın, Marvel filmi olan X-Men karakterlerinden birini oynayacağı öne sürüldü.
Zeliha Demirci
|
17 Eylül 2020, Perşembe - 17:21
Lady Gaga Marvel kadrosuna mı katılıyor?

Marvel yöneticilerinin, dünya ünlü şarkıcı Lady Gaga'nın, Beyaz Kraliçe olarak da bilinen Emma Frost'u canlandırmasını istediği iddia edildi.

Daha önce Marvel’in oyuncu kadrosuyla ilgili birçok iddiası gerçeğe dönüşen, film haber sitesi We Got This Covered, X-Men serisi’nin  Marvel Sinematik Evreni'ne katıldığında, Marvel’in Lady Gaga’yı kadrosuna dahil etmek istediklerini öne sürdü.

X-Men serisi şu anda Marvel Sinematik Evreni filmlerinin temel çizelgesinden ayrı bir yerde olmasına rağmen Marvel, bir gün ünlü mutantları gruba dahil etmeyi ve evlerine geri döndürmeyi planladığını açıkladı.

Beyazperde'nin aktardığı habere göre, orijinal çizgi romanlarda, telepatik güçle çalışan Buz Kraliçesi, bir kurtuluş yoluna girmeden ve sonunda grubun lideri haline gelmeden önce X-Men'in bir düşmanı olarak ortaya çıkıyor. Karakter, daha önce 2011 yapımı X-Men: First Class filminde January Jones (Mad Men) tarafından canlandırılmıştı.

Emma Frost karakteri için düşünülen Lady Gaga, 2016'da American Horror Story: Hotel'deki rolüyle Altın Küre ödülü kazandı ve 2018 yapımı A Star is Born filmindeki performansıyla En İyi Kadın Oyuncu dalında Oscar adayı oldu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/171873/lady-gaga-marvel-kadrosuna-mi-katiliyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.